torstai 23. tammikuuta 2020

Tutusteltavana So Eco-siveltimet!

*saatu ilmaistuote


Heii!

Sain hypisteltäväksi muutaman siveltimen ja täytyy myöntää, on aina kiva päästä tutustumaan uusiin siveltimiin! Suomen markkinoilla ei ole aivan hirveästi edullisia ja laadukkaita siveltimiä, toivo siis herää joka kerta kun uusia merkkejä tulee markkinoille.


So Ecosta oli aika vaikea löytää informaatiota, mutta ilmeisesti kyseessä on englantilainen edullisempi merkki. Merkin pääpointtina on mahdollisimman pitkälle viety ekologisuus - varret ovat bambusta, metalliosat kierrätettyä alumiinia, pakkaukset maatuvia ja jopa muoviselta näyttävä ikkuna pakkauksissa ei ole muovia lainkaan vaan se on ilmeisesti maissipohjaisesta materiaalista.

Merkillä on myös PETAn pupumerkki eli So Eco on vegaaniystävällinen ja cruelty free - nämä seikat ovatkin todella positiivinen asia. Siitä siis voikin arvella, että harjakset ovat synteettiset. Synteettiset harjakset jakautuvat yleensä kahtia, niihin liian liukkaisiin muoviselta tuntuviin ja pehmeisiin helpommin käytettäviin. So Econ harjakset ovat pehmeitä, helpot käytössä enkä ole havainnut varisemista.


Pääsin itse kokeilemaan merkin isompaa poskipunasivellintä*, tasaisempipäistä monitoimisivellintä* sekä kahta kaksipäistä silmämeikkisivellintä*. Poskipunasivellin on löysähkö ja annostelee väriä iholle maltillisemmin, näkisin monen tykkäävän tästä aurinkopuuterikäytössä. Mikä minulle jäi poskipunakäyttöön oli nimittäin napakampi monitoimisivellin - tällä annostelee aivan loistavasti kiinteämmät poskipunat! Silmämeikkisiveltimistä löytyy pää peiteaineelle, häivyttämiselle, luomivärin levittämiselle kuin rajaamisellekin. Mikään siveltimien käyttötarkoituksistahan ei ole kiveen hakattu, joten voit käyttää siveltimiä ihan mihin tarkoitukseen vain haluat.

Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta minun on vielä merkistä mainittava. Jokaisesta sadasta myydystä tuotteesta yritys istuttaa yhden puun. Yritys onkin ilmeisesti istuttanut jo yli 22 000 puuta!


Tykkään siveltimien luonnollisemmasta ulkonäöstä ja varsien tunnusta, siveltimet ovat kevyitä ja mukavia kädessä. Toivottavasti saadaan merkin tuotteita vielä laajemminkin myyntiin!

Siveltimiä löydät ainakin täältä.


Ihanaa loppuviikkoa💓





 

2 kommenttia:

  1. Noi on kyllä tosi kauniita<3 Mä en itse yleensä tykkää kaksipäisistä siveltimistä, kun mua jotenkin inhottaa, kun se toinen pää on sitten siellä säilytyskipon pohjalla :D Muuten noi luomivärisiveltimet näyttää tosi hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en yleensä itsekään, mut nyt mulla ei ole ollut meikkipöytää enää vuosiin niin kaksipäisetkin siveltimet menee näppärästi ns. penaalissa :)

      Poista