perjantai 13. syyskuuta 2019

Haluatko helliä ihoa ja sielua? Kurkkaa Bernard Cassieren Suklaatuotteet!

*pr-näyte


Heii!


Seuraavana haluankin vinkata teille kahdesta herkullisesta tuotteesta, jotka ovat jo pitkään olleet minulla kokeiltavana, mutta joita olen jäänyt kuin varkain makustelemaan.


Chocolate Nutriprotective Cream* oli aivan erilaista, mitä olin kuvitellut. Kuvittelin jäykähköä, paksumpana levittyvää ravitsevaa voidetta ja tuubista tulikin keskipaksuvoide, joka levittyi iholle lähes emulsiomaisesti. Tämä voide on suunnattu normaalille ja reaktioalttiille iholle pehmentämään, kosteuttamaan ja auttamaan ihoa palauttamaan luontaisen hehkunsa.

Tämä antioksidanttirikas voide sisältää muun muassa kaakaouutetta, kaakaovoita ja sheavoita, se kuulostaakin juuri niin herkulliselta kuin mitä se on. Ensimmäisinä kokeilukertoina vierastin voiteen ohuutta, mutta sitten tajusin - tälläiset tuotteethan ovat oivia joko päiväkäyttöön tai tuotteita kerrostettaessakin! Tykkään puristaa voiteen tuubista kämmenelle, hieroa kämmenet yhteen ja painella voiteen kasvoille ja kaulalle. Tuotteen uskomattoman herkullinen suklaavanukkaan tuoksu leviää vienosti voidetta levitettäessä, mutta ei jää häiritsevästi ilmaan pyörimään.


Cocoa Beans Peeling* on juuri sellainen kuorinta, jota rakastan! Kuorinta-aine on täynnä pientä kuorivaa hitusta (tässä tapauksessa jauhetta kaakaopavusta), jonka lisäksi siitä löytyy plussana ihoa kuorivia entsyymejäkin. Kuorinta-aineeseen on myös lisätty kaakaovoita ja manteliöljyä pehmentämään kuorittua ihoa. Tämän kaakaoherkun koostumus on keskipaksua ja helposti tuubista ulospuristettavissa.

Kuorinta levitetään kostealle iholle, hierotaan kevyin pyörivin liikkein ihoon ja huuhdellaan pois. Halutessa kuorinnan voi jättää kasvoille viideksi minuutiksi pyörittelyn jälkeen tekemään taikojaan. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu silkkiseltä, mutta ei kuivalta tai kiristävältä. Tälläiset kuorinnat on parhaita, joissa on selkeästi kuoriva teho, mutta jotka hoitavat myös ihon ravitsemisen! Olen tykännyt käyttää tätä niinä päivinä kun iho hilseilee, eikä tekstuuri tahdo tasoittua happotuotteilla. Aivan niin kuin saman sarjan voidekin, on tämä jo kokemuksena elämys. Toimiva koostumus ja tuoksu tuntuu ylelliseltä, naurahdin suihkussa huomatessani, että tuubin kyljessä lukee "Don't Eat Me"!


Sarjaan kuuluu myös sävyttävä suklaavoide ja suklaamoussenaamio, naamiosta onkin kirjoittanut ihana Keyword: Love-blogin Jonna.

Jos haluat kurkata lisäinfoa suklaatuotteista, löytyy sitä täältä.

Bernard Cassiere hoitolat löytyvät täältä.



Nautinnollista viikonloppua💓







 

4 kommenttia:

  1. Toi suklaakuorinta on kyllä älyttömän tehokas. Itse olen käyttänyt sitä ja tykännyt siitä. Aina tulee kunnon suklaahimo siitä ja tekis mieli maistaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en yhtään ihmettele miks siinä kehoitetaan olla sitä syömättä! :D

      Poista
  2. No nämähän kuulostaa ihanilta :) Suklaan tuoksu kosmetiikassa tosin on vähän petollinen, mulle kun iskee makeanhimo vähän turhankin herkästi :D

    VastaaPoista