keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Benecosin uutuudet!

*pr-näyte


Heii!


Uutuustuotteet saavat aina innostumaan ja nyt olenkin intoillut Benecosin värikosmetiikan uutuuksista!


Aloitetaan Benecosin BB-voiteesta. Käsittääkseni itse tuote ei ole uusi, mutta siihen on saatu uusi sävy. Itsellenihän pohjameikkituotteet ovat aina enemmän tai vähemmän riski, olen iholtani niin vaalea että lähes kaikki pohjameikkituotteet ovat vaaleimmassakin sävyssä minulle liian tummia. Merkin BB-voiteeseen kuitenkin tuli sävy Porcelain*, joka istuu minulle yllättävän hyvin. BB-voidehan on yleensä matalapigmenttinen päivävoidemainen tuote, siitä syystä se on helpompi häivyttää vaikkei sävy olisikaan aivan täydellinen. Porcelain on pohjasävyltään neutraali, kerrankin vaalein sävy ei ole selkeän vaaleanpunainen! Kuten moni muukin luonnonkosmetiikan meikkipohjatuote, vaatii tämä hieman työstämistä. Itse koin levittämisen onnistuvan parhaiten sormin ihoon hieroen. Pinnasta ei tule mattainen vaan itselläni selkeän kuultava. Pientä tummumista huomasin tuotteen kuivuessa, en kuitenkaan mitenkään hälyttävästi.

Benecosille tuli myös Natural Face Primer*-pohjustaja. Nokalliseen pulloon pakattu pohjustaja on aika juoksevaa, emulsiomaisen geelimäistä. Kyseessä ei ole ihoa mattapintaistava tai blurraava pohjustaja vaan lähinnä kosteuttava. Pohjustaja levittyy ihoon liukkaasti ja ohuena jättäen iholle nahkeahkon tunteen. Kokisin, että jos ihosi on rasvoittumiseen taipuva, et välttämättä tarvitse meikkipohjan alle muuta hoitotuotetta. Pohjustajasta löytyy muun muassa aloe veraa.


Sitten siihen monia kutkuttaneeseen, Benecos toi nimittäin markkinoille myös tyhjiä paletteja, joihin voi itse koota omannäköisensä paletin! Paletiin voi valita niin kasvotuotteita kuin silmämeikkituotteitakin, itse halusin kolme kasvomeikkinappia. Voit valita omasi ilmeisesti 12 luomiväristä, neljästä puuterista, kahdesta aurinkopuuterista, kolmesta poskipunasta, kahdesta korostuspuuterista ja yhdestä varjostussävystä. Omaan palettiini valitsin varjostussävyn sävyssä Ash Contour*, poskipunan sävyssä Peach Please* ja korostuspuuterin sävyssä Gold Dust*. Napit tulevat pienissä pahvisissa kuorissaan ja ne painetaan napakasti palettiin. Mikä parasta, isommat napit ovat vain noin vitosen ja pienemmät neljä euroa!

Ash Contour on nimensäkin mukaisesti tarkoitettu varjostusten luomiseen ja se onkin mattainen, viileä sävy. Myös mattainen on paahteisen terrakottainen Peach Please, olen näihin tutustunut vasta varovasti, koska molemmissa nimittäin riittää pigmenttiä! Viimeisenä tulee paletin korostuspuuteri, joka on koostumukseltaan muita rouheampi, mutta todella hohtava - tykkään levittää tämän ensin siveltimellä iholle ja hieroa vielä sormin paikalleen.

Alapuolella olevissa kuvissa vasemmanpuolimmaisessa on käytetty Benecosin BB-voidetta, lisätty silmien alle peiteainetta ja puuteroitu meikkipohja. Oikeanpuolimmaisessa on käytetty toisen merkin aurinkopuuteria, mutta varovasti sipaistu Benecosin varjostussävyä, poskipunaa sekä korostuspuuteria. Korostan sävyä varovaisesti, kaikissa riittää nimittäin tehoja vaikka pienelle kylälle!


Olin todella positiivisesti yllättynyt näistä Benecosin uutuuksista. Kasvomeikkinapit olivat laadukkaita ja pigmenttisiä, jopa karkeampi korostuspuuteri näyttää upealta iholla! Kiitokset ovat myös ehdottomasti paikallaan Benecosin BB-voiteen uudesta vielä vaaleammasta sävystä, ehkä itsekin pääsen paremmin niiden makuun. Ja onhan se nyt mainittava, Benecosin hinta-laatu-suhde on todellakin paikallaan, onhan kyseessä vielä luonnonkosmetiikkamerkkikin.

Oletko itse törmännyt näihin uutuuksiin tai jopa ehtinyt niitä kokeillakin?


Ihanaa päivää💓
 

4 kommenttia:

 1. Mun kaikista käytetyin luomiväripaletti on itse koottu, ja siitä syystä kiinnostun aina noista irtonapeista. Myös primer kiinnostelee, täytyy käydä jossain testaamassa sitä. Talven tullen kosteuttavat jutut meikin alle tulevat tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiinnostaa vielä nuo luomivärit, toivottavasti niissä on yhtä hyvä pigmentti kun kasvonapeissa!

   Poista
 2. En ole kerennyt kokeilla, mut kuulostaa hyvältä! Ja tuo highlighter näyttää upealta sulla <3

  VastaaPoista