maanantai 16. syyskuuta 2019

REN Bio Retinoid Anti-Wrinkle Concentrate Oil

*pr-näyte


Heii!


Tänään kurkataankin vähän vähemmän puhutun RENin Anti-Wrinkle Concentrate Oil*-öljyyn. Kyseessä on siis A-vitamiinia sisältävä, ihoa uudistava öljy. Älä säikähdä "anti-wrinkle"-termiä, A-vitamiinituotteista voi hyötyä moni ilman ryppyjäkin!


REN on tuotemerkkinä jäänyt minulle hieman etäisemmäksi. Olen aiemmin kokeillut merkin happokuorintaa ja tykännyt siitä, ihonhoitotuotteista en ole koskaan oikein kuullut mitään, joten niistä kiinnostuminenkin on jäänyt vähän enemmän miinuksen puolelle. REN on kuitenkin tunnettu tehokkaista tuotteistaan luonnollisilla ainesosilla ja lisäaineettomuudellaan, miksi näistä ei kirjoiteta enemmän?

A-vitamiini tai retinoidituotteet ovat kuitenkin suosiossaan huimassa nousussa ja olinkin innoissani kun bongasin RENiltä retinoidiöljyn. Kyseessä on öljysekoite, jossa on valmistajan mukaan luonnollista A-vitamiinia, se kosteuttaa, tasoittaa ja häivyttää pigmenttiläiskiä. Kerrataan nyt vielä, retinoidithan uudistavat ihoa ja ovat hyödyllisiä niin ikääntyvälle kuin epäpuhtaallekin iholle.


Ne tunnetaan myös ärsyttävyydestään. Olen törmännyt itse tähän mennessä vain muutamaan tuotteeseen, joka ei saa ihoa punoittamaan tai hilseilemään. Sillä olikin mielenkiintoista päästä kokeilemaan, mitä oma ihoni tykkäisi tästä versiosta. A-vitamiinituotteitahan suositellaan käytettävän öisin ja aloittaen ensin harvemmilla käyttökerroilla.

Anti-Wrinkle Concentrate Oil on pakattu käytännölliseen pipetilliseen pulloon. Öljy on kellertävää ja tuoksuu hauskasti hedelmäteeltä. Koostumus on täyteläisyydessään keskiluokkaa - tämä on tehoaineidensa takia laitettava ihonhoitotuotteista ensimmäiseksi, joten laitan tämän päälle aina yövoiteen. Öljy levittyy iholle liukkaasti ja oikein annosteltuna (varsinkin kostealle iholle) imeytyy jättäen ihon samettiseksi.

Jo ensimmäisillä kerroilla tosin huomasin sen, iho tuntui kuivuvan ja hilseilevän. Minulle tästä siis tuli tuote, jonka teho näkyi upeasti ihohuokosissa, mutta joka ei sovellu tiheään käyttöön. Olen nimittäin tykännyt siitä, miten ihoni näyttää heleämmälle ja ihohuokoset suppeammille, sillä olenkin keskittänyt tämän käytön viikonloppusaunan jälkihemmotteluun.


Tuote on alunperin Cocopandalta, mutta nyt en sitä voi teille sieltä linkittää, mutta Cocopandan muut REN-tuotteet löydätte täältä.

Millaisiin tuotteisiin sinä luotat mitä tulee A-vitamiiniin, oletko löytänyt jo lempparin vai kahlaatko läpi aina vaan uusia tuotteita?


Aurinkoista päivää💓






 

2 kommenttia:

  1. Tuli jotenkin klassinen olo tästä Renistä, kun aloitin bloggaamista kahdeksan vuotta sitten REN oli yksi mun suosikkibrändejä. Mulla oli kaapillinen pelkkää REN:iä, tykkäsin tosi paljon. Varsinkin jojobakuorinta oli lemppari, se oli varmasti yksi hellävaraisempia mekaanisia puhdistustuotteita. Nyt en ole vuosiin käyttänyt brändiltä mitään, luulen, että etsin tuon kuorinnan eka käsiini, koska eilen siivotessa kaappejani, tajusin, että kun nykyinen mekaaninen kuorinta loppuu, mulla ei ole toista tilalle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö siis mulla ei ole oikeen minkäänlaista kuvaa koko merkistä! Olis kiva jos joskus vaikka listaisit siltä vanhoja suosikkeja :)

      Poista