maanantai 2. syyskuuta 2019

Bearelin punaiset herkut

*pr-näyte


Heii!


Bearelhan on tunnettu herkullisista korealaisista tuotteistaan ja tänään halusin esitellä teille kaksi. Holika Holika on merkkinä useammille jo tutumpi, Frudia ei ollut tuttu minullekaan. Frudialla on muitakin ihanan hedelmäisiä tuotteita, joten ne kannattaa muutenkin kurkata!


Holika Holikan Seed Blossom Moisturising Cleansing Oil* on ollut todella miellyttävä kokemus. Kuivalle ja herkälle iholle suunnattu puhdistusöljy on pakattu isoon pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella. Öljy on koostumukseltaan ohutta ja liukkaasti iholle levittyvää, se poistaa hyvin tiukemmassakin olevan meikin ja emulgoituu iholta pois veden kanssa huuhdellessa. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu puhtaalta, mutta silti joustavalta. Tuoksuttelin öljyä useamman kerran ennen kuin sain siitä sen enemmän kiinni, minua tuoksu muistuttaa kirsikasta, vaikkakin todella mietona.

Puhdistusöljyhän on tarkoitus levittää kuivaille iholle, pyöritellä sillä esimerkiksi meikki irti ja sitten huuhdella. Tehokkaamman puhdistuksen iholle saa, kun pyörittelee puhdistusöljyä iholle minuutin verran.


Frudian Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream In Mist*-kasvosuihke onkin hauska. Nimestä päättelin kyseessä olevan ravitsevampi kasvosuihke ja se onkin vähän kuin kaksifaasinen - pullon yläosassa kelluu muutaman sentin voidemainen kerros. Suihke tässä on runsaammanlainen, tuoksu on todella miellyttävän mieto.

Kun tutkailin sisältöä vähän tarkemmin, kävi suihke vielä mielenkiintoisemmaksi. Ainesosista löytyy reippaasti granaattiomenanuutetta ja erilaisia kasviöljyjä. Koostumuksen voisi kuvitella olevan raskas kun huomaa, että suihkeestä löytyy muun muassa aprikoosin-, greipin-, mangon- ja viinirypäleensiemenöljyjä, mutta öljyt ovat ainesosalistalla hieman alempana, joten koostumus pysyy kevyempänä. Suihke kuitenkin tuntuu ihoa pehmentävältä ja odotan innolla että pääsen tätä suihkuttelemaan ilmojen viilentyessä.


Mitä enemmän olen korealaisia tuotteita kokeillut, sitä enemmän niistä on jäänyt minulle mieleen muutama seikka. Tuotteista löytyy usein reilumman kokoiset pakkaukset, herkulliset ulkoasut ja miedommat tuoksut. Puhdistusöljyssäkin tämän huomasi 300ml pakkauksesta, en tiedä olenko koskaan törmännyt niin suureen pakkaukseen puhdistusöljyissä!

Siihen liittyen voisinkin kysyä, mikä on sinun suosikkisi puhdistusöljyissä?



Ihanaa päivää💓





 

4 kommenttia:

  1. Ihanat pakkaukset <3 Mun suosikkiöljy on Yves Rocherin edullinen ja tehokas en-nyt-muista-nimeä -öljy. L'Occitanella on myös tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta Yves Rocherin öljystä oonkin kuullut puhuttavan! Pitäiskö kokeilla.. O.o

      Poista
  2. Mä rakastan Whamisan puhdistusöljyä, YR:lla on todella hyvä ja halpa sekä tietenkin Sensaita. ;)

    VastaaPoista