perjantai 6. syyskuuta 2019

Paluu vanhaan - hieman kynsiä!

*pr-näyte


Heii!


Olen alkanut pikkuhiljaa muodostaa rutiinia instan puolelle, että julkaisen sinne lähes joka sunnuntai kuvat kynsistäni seuraavaa viikkoa varten ja tajusin, etten ole aikoihin kirjoitellut teille tänne ihan muuten vaan kynsijuttuja! Niinpä halusinkin nyt julkaista tännekin puolelle neljät kynsikuvat ja ajatuksia niihin käytetyistä lakoista.


Ylävasemman väriyhdistelmä syntyi vahingossa. Halusin jotain hempeän minttuista ja ajattelin, mikä ettei sitten violitahtavan harmahtava siihen kaveriksi! Mavalan Cortina* ja Naive Mint* ovat molemmat laadukkaita creme-laatuisia lakkoja ohuilla sudeilla. Pärjään näiden kanssa yhdellä paksulla kerroksella, jos et halua kikkailla, laita kaksi. Itselläni Mavalan lakat pysyvät hyvinä päällyslakan alla noin viitisen päivää, sen jälkeen kynsien reunat alkavat pikkuhiljaa lohkeilla.

Yläoikean Orlyn Breathable-sarjan Happy&Healthy* on aivan överi barbilakka! Sävy on luonnossa huomattavasti kirkkaampi. Breathable-sarjan lakat ovat nimensäkin mukaisesti tarkoitettu hengittävämmiksi ja sen takia koostumus on erilainen normaalia ajatellen. Pullossa on kapea sivellin ja tämä olisi tarkoitus laittaa paljaalle kynnelle, mutta itse koen tämän pysyvän parhaiten alus- ja päällyslakan kanssa, kahdella kerroksella käytettynä. Vaikka kuvissa näkyvien Mavalan ja Ciaten lakat ovat ohuita, on tämä niihinkin verrattuna vielä ohuempaa. Tämä Orlyn lakka kestää itselläni vähän huonosti, taisin saada ensimmäisen lohkeaman kolmannen päivän kohdalla.

Alavasemman lakkauksissa halusinkin sitten kokeilla essencen kynsitarroja. Valitsin tarrojen kaveriksi kaksi hyvin klassista creme-sävyä, vaalea on the naked truth ja kaakaonsävyinen maybe baby. Ciaten lakoissa on leveä sivellin. Levitin molempia kaksi ohutta kerrosta ja annoin kuivua, jonka jälkeen asettelin pinsetillä tarrat paikoilleen. Essencen tarrat ovat yllättävän ohuita ja napakasti tarttuvia, muistin kuitenkin kaikkien tarrojen kestävän paremmin päällyslakan alla. Päällyslakan levitettyäni tarrojen päädyt meinasivat alkaa nousta, mutta kestivät sitten lakan alla kuitenkin. Vaihdan lakkani aina sunnuntaisin ja kaikki tarrat kestivät kokonaisina kynsilläni koko viikon. Ciaten lakat ovat kestävyydessään itselläni suunnilleen Mavalan luokkaa.

Viimeisenä vanha rakkaani, Sally Hansenin creme-laatuinen Rose Rum. Minulla on useita Hansenin Insta-Dri-sarjan lakkoja ja rakastin niitä vuosia sitten tulisesti. Tässä kohtaa onkin hyvä huomata että sanoin vuosia sitten - nämä lakat ovat nimittäin lähemmäs seitsemisen vuotta vanhoja ja edelleen täysin kunnossa! Huomaan kuitenkin koostumuksen olevan hieman paksumpaa ja lakkaa on hyvä levitää kaksi kerrosta täydelliseen raidattomuuteen. Muistelen Insta-Dri-lakkojen olevan suht kestäviä, joten vanhuudesta taitaa kieliä myös se, että lakka alkoi neljännen päivän kohdalla lohkeilla isompina paloina kärjistä pois sen sijaan että se lohkeisi pieninä sirppeinä.


Olin jotenkin aivan unohtanut, miten tykkään kirjoitella kynsilakoista! Aiemmin kirjoittelin lakkailuistani jatkuvasti, miltä teistä tuntui tälläinen paluu vanhaan? Tai teille uudemmille lukijoille, kiinnostaako lakkailut?


Rentouttavaa viikonloppua💓





 

6 kommenttia:

  1. Lakkailut kiinnostaa! Sulla on ihanan malliset ja pituiset kynnet <3 omat on niin rumat lapiot...Ihania lakkauksia, hankala päättää parasta mutta ehkä harmaa ja nuderuskea näin syksyllä ihastuttaa eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! Tiedätkö, ihailin jo sillon Joensuussa nimenomaan niitä sun kynsiä :D

      Poista
  2. Kiinnostaa lakkajutut! Ja tosi kauniita kynsiä, varsinki nuo ciatella lakatut on ihanan lempeät :)

    VastaaPoista
  3. Lakkajutut on parhaita! Täytyy varmaan noista ekoista matkia värit omillekkin kynsille, en ollu tajunnu niiden sopivan niin hyvin yhteen :)

    VastaaPoista