perjantai 12. heinäkuuta 2019

Naamiohetki - Talika Vegetal Gold-mask

Heii!


En olekaan nyt hetkeen kirjoitellut teille naamioista, tänään halusinkin nostaa esille Talikan ylellisen naamion!


Talikan Vegetal Gold Mask*-kasvonaamio on 30ml tuubiin pakattu, kultainen kasvonaamio. Kasvonaamio sisältää muun muassa antioksidanttista gingko-kasvin uutetta, rauhoittavaa kamomillaa ja hevoskastanjaa stimuloimaan mikroverenkiertoa. Naamion onkin tarkoitus kosteuttaa, heleyttää, pehmentää ja tehdä ihosta täyteläisemmän näköinen. Tiare-kukilta tuoksuvaa naamiota on suositeltu levittämään kasvoille yhdestä kahteen kertaan viikossa, pitämään kasvoilla 10-15 minuuttia ja huuhtelemaan pois. Naamiossa on muuten hauskaa se, että tuubin edessä kerrotaan jo valmiiksi moneen käyttökertaan siitä riittää!

Naamio levittyy iholle helposti ja tuntuu iholla pehmeältä, vaikutusaika on makuuni juuri sopiva, ei liian lyhyt tai liian pitkä. Olen ollut jo pitkään aika stressaantunut ja ihonikin vastaakin siihen olemalla laikukas ja epätasainen, koin että tämä kasvonaamio tasoitti hieman ihoni sävyä ja pehmensi esimerkiksi jo olemassa olevia kuivia läiskiä iholla. Vegetal Gold Mask tuntuu laadukkaalta, eikä suututa kuivaakaan ihoa. Näkisin, että tämä olisi aivan loistava naamio kaunistamaan ihoa ennen juhlia!


30ml pakkauskoossa on hyvät ja huonot puolensa. Se voi tuntua aika pieneltä, mutta sitten taas, se ei ainakaan ehdi mennä vanhaksi! Kovin moni ei nimittäin muista levittää kasvonaamioita ihollensa viikottain tai edes kuukausittain.

Onko sinulla vakkari kasvonaamioita, joita tykkäät käyttää vai vaihdatko tuotteita fiiliksen mukaan?

Talikan saatavuus on hyvä, sitä löydät esimerkiksi Stockmanneilta tai Sokoksilta.


Rentouttavaa viikonloppua💓
























*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi ihanalta kasvonaamiolta! Mie tykkään vaihdella naamioita vähän fiiliksen ja ihon tarpeen mukaan. :) Täytyy painaa mieleen tää naamio seuraavaa hankintaa varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekaan ei ole mitään ihan ykkösvakkaria muodostunut jota hankkisin aina uudelleen :)

      Poista