maanantai 22. heinäkuuta 2019

Kaksi ahkerassa käytössä olevaa edullista kasvotuotetta

Heii!


Joskus säännölliseen käyttöön on jäänyt tuotteita, mutta niistä ei ymmärrä kertoa teille, kun niihin on niin "tottunut". Halusin tänään nostaa teille esille kaksi edullista, todella toimivaa kasvotuotetta!


The Ordinaryn Glycolic Acid 7% Toning Solution on nimensäkin mukaisesti ihoa kuoriva glykolihappovesi. Hajusteeton Toning Solutionia neuvotaan levittämään kasvoille korkeintaan kerran päivässä ja iltaisin, ihonhoitohifistelijäthän antavat nesteen vaikuttaa iholla rauhassa ainakin 15 minuuttia ennen seuraavan tuotteen levittämistä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, tämä on tehokas ja helppo. Glykolihappo on pienimolekyylisin kaikista AHA-hapoista ja pääseekin imeytymään ihoon tehokkaimmin, kuorimisen lisäksi se stimuloikin kollageenin ja elastaanin tuotantoa! Glykolihappo on AHA-hapoista tehokkain, mutta myös samalla voikin juuri siitäkin syystä ärsyttää. 240ml on pakkauskooksi aika iso ja tämä on hinnaltaan edullinen, olen siirtänyt tätä suihkepulloonkin selkään suihkuttamista varten. Tämä auttaa itselläni hyvin pintakuivuuteen ja kirkastaa ihoa kauniisti.

Natura Siberican hauskan näköinen misellivesi näkyikin jossain vaiheessa muutamassa blogissa. Northern Cleansing Micellar Water* on hiiltä sisältävä misellivesi. Neste on kellertävää itsessään ja se on ravistettava ennen käyttöä, jotta pohjaan valuneet hiilihiukkaset sekoittuvat nesteeseen. Hiilihän imee talia ja rasvaa, jotkut ovatkin kokeneet tämän kuivattavana, mutta itse olen tykännyt tästä näin kesällä aamukäytössä kun iho on hikoillut yön aikana enemmän. Iho ei tämän käytön jälkeen tunnu tiukalta, mutta hieman nahkealta. Misellivedessä on mieto, mutta lähes olematon tuoksu.


Tässä siis pienet vinkkaukset tähän väliin, kumpikaan ei aja konkurssiin :) The Ordinaryllä on ihanan tehokkaita tuotteita ja Natura Sibericalta taas löytyy jokaiselle jotakin. On ollut ihanaa huomata, miten edullisemmat merkit ovat hiipineet markkinoille!


Kaunista päivää💓

























*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Mä rakastan glykolihappoa ihonhoidossa, vaikka tarkkana saa olla, sen tekemään sileään tunteeseen iholla jää helposti koukkuun hyvinkin kuivattavin seurauksin. :D Olen kuitenkin vuosien aikana oppinut läksyni.

    VastaaPoista
  2. The Orinaryn glykolihappo on tuttu tuote ja tuo iso pullo on superriittoisa jopa minulla, heh;) Meni varmaan aika tarkkaan vuosi, että sain sen loppuun, mikä taitaa hipoa ennätystä. Hyvä ja tehokas tuote!
    Kivaa uutta viikkoa Nanna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta kyllä riittää piiiitkäksi aikaa! Ihanaa viikkoa sinnekin <3

      Poista