keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Sothysin mausteisen ylelliset vartalonhoitotuotteet

Heii!


Pidän mausteisista ja makeista tuoksuista. Niinpä tuskin tuli kenellekään yllätyksenä, että iskin silmäni Sothysin Cinnamon and Ginger Escape-ihonhoitotuotteisiin. Merkillä on useita erilaisia ihonhoitosarjoja ja tämä on yksi niistä - Kaneli&Inkivääri tuotesarjaan kuuluu vartalokuorinta, vartaloeliksiiri ja suihkugeeli.


Delicious Scrub*-vartalokuorinta on pakattu ylellisen näköiseen, isohkoon muovipurkkiin. Sisäänsä purkki kätkee marmeladimaista, taivaallisen mausteiselta tuoksuvaa ja aika rouheastikin kuorivaa kuorinta-ainetta. Kuorinnasta tässä tuotteessa varstaa inkivääri- ja muskottipähkinäjauhe. Mikä tekee tästä tuotteesta uniikin on se, että se on riittoisa! Vartalonkuorinta-aineet ovat harvoin riittoisia ja pitkäkestoisia - kun kokeilin tätä ensimmäisen kerran, sain loven lähinnä ensimmäiseen senttiin tuotteessa. Kuorinta-aine ei ole jäykkää tai hankalaa levitettävää, se leviää sen sijaan aivan kuin itsestään ja kuorii ihon tehokkaasti. Huuhdellessa se emulgoituu veden kanssa maitomaiseksi ja jättää iholle pehmeän vettähylkivän pinnan. Olen aiemmin ilakoinut miten pidän kosteuttavista kuorintatuotteista ja tässä olisi sitten taas yksi! Tämä ei jätä iholle kuitenkaan selkeää öljyisyyttä, voimaisuutta tai raskasta ihotuntua, mutta sellaisen, ettei rasvapurkille ole mikään kiire. Niin kevyestä ihotunnusta on kuitenkin kyse, ettei se tartu vaatteisiin tai sotkeudu mihinkään. Tuoksu jää iholle pehmeästi loppupäivän ajaksi.

Nourishing Body Elixir* on suihkepulloon pakattua, kevyehköä vartaloöljyä. Muovinen pullo on helppo käyttää yhdelläkin kädellä ja tästä löytyy tuo sama herkullinen tuoksu kuin kuorinta-aineesta, ainoastaan hieman voimakkaampana. Öljy on helppo suihkuttaa iholle, mutta vaatii silti käsin levittämisen. Koostumuksensa ansiosta öljy imeytyy nopeahkosti suihkun jälkeen kostealle iholle, mutta tuoksuu vienosti iholla aamuun asti. En yleensä tykkää käyttää öljyjä kesäisin niiden raskauden takia, mutta tämä on sen verran kevyempi että menee kesälläkin.

Tuoksumaailman ja koostumuksien ollessa näin onnistuneita, heräsi uteliaisuus muitakin Sothysin vartalonhoitotuotteita kohtaan!


Tästä kaksikosta tuli minulle heittämällä sellaiset tuotteet, jotka säilön "pahaa päivää" varten. Tarkoitan tällä niitä päiviä, kun mikään ei onnistu ja elämä tuntuu raskaalta. Nämä ovat lempeän hoitavia, mutta tuoksussaan turvallisen täyteläisiä ja lohduttavia. Aivan ihania!

Sothysia myyvät hoitolat löydät täältä.


Lempeää päivää💓


*pr-näyte


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti