maanantai 29. heinäkuuta 2019

Pixi Retinol Tonic

Heii!


Tästä minun onkin pitänyt kirjoitella teille jo pitkä tovi sitten, mutta niinhän siinä aina käy että kun jokin vakiintuu käyttöön, tahtoo siitä unohtua kirjoitella.


Pixin Retinol Tonic on Pixin Glow Tonicin pikkusisko. Itsehän kokeilin monien muiden tavoin kuorivan Glow Tonicin ensin ja kun bongasin Retinol Tonicin, oli sekin hankittava. Ostin kuitenkin itselleni tästä pienemmän koon, muistan Glow Tonicin kestävän itselläni pienen ikuisuuden!

Ihoa uudistava ja matalia juonteita silottava Retinol Tonic sisältää nimensäkin mukaisesti retinolia, mutta myös peptidejä, antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Retinoli on kasvovedessä hitaasti vapautuvassa muodossa, jolloin sen olisi tarkoitus vaikuttaa pidemmän aikaa, mutta myös ärsyttämättä. Retinolituotteet ovat itselläni usein sellaisia, ettei ihoni niitä aivan mukisematta kestä ja ihoni alkaakin nopeasti kuoriutua. INCI-listaa on muutenkin ihana lukea, sieltä löytyy useita uutteita ja kukkaisvesiä.

Jokseenkin tuoksultaan kolamehujäätä muistuttava Retinol Tonic on käytännössä katsoen kasvovettä, joka levitetään iholle ensimmäisenä ennen muita tuotteita. Itse nappaan veden kämmenkuppiin, hieron kädet vastakkain ja painelen kasvoille, kaulalle ja rintakehälle. Tonicista jää hieman nahkea pinta, mutta se katoaa muiden tuotteiden alle. Koen tämän ihoa kirkastavana ja hellästi uudistavana. Missään vaiheessa ihoni ei ole alkanut kuoriutua tai kuivua, uskoisin retinolia olevan tässä aika pienenä pitoisuutena.


Tuotteena tämä on sellainen, jonka näkisin sopivan oikeastaan kaikille. Retinoli uudistaa ihoa niin ikääntymistä kuin näppyjäkin ajatellen ja saa ihon hehkumaan. Matalasta retinolimäärästään johtuen näkisin, että tämä olisi hyvä tuote jokailtaiseen käyttöön, varsinkin jos ihosi ei siedä retinolituotteita voimakkaammassa muodossa.

Suomessa Pixiä löydät esimerkiksi eleven.fi-verkkokaupasta.



Aurinkoista maanantaita💓












 

4 kommenttia:

  1. Tää täytyy hankkia jossain kohtaa testiin! Oon sitä Glow Toniciakin miettinyt, kun joskus jonkun pienen pullon oon sitä käyttänyt, mutta tää kiinnostaa kyllä enemmän :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on normi glow tonic ja olen tykännyt. Olen miettinyt kovasti myös näiden muiden pixin kasvotuotteiden hankintaa mutta joo, ehkä pienempi pullo koska se iso ei kulu sitten millään :D

    VastaaPoista