maanantai 1. heinäkuuta 2019

Nuxen trooppiset aurinkosuojatuotteet

Heii!


Tänään pysytäänkin sitten ajankohtaisissa asioissa, nimittäin aurinkosuojissa. Olen nyt joitain viikkoja hypistellyt NUXEn kemiallisesti suojaavia korkean suojakertoimen aurinkovoiteita.

Kemiallinen suojahan suojaa ihoa nimenomaan kemiallisilla ainesosilla, fysikaalinen suoja keskittyy heijastamaan auringonsäteet pois ihosta. Kemiallinen suoja on levitettävä iholle puoli tuntia ennen auringolle altistumista, fysikaalinen suoja suojaa heti. Fysikaaliset suojat ovat niitä, joista puhutaan "muumirasvoina", ne ovat usein valkoisen pinnan jättäviä kun taas fysikaalinen suoja jättää usein jälkeensä kiiltävämmän pinnan.


Aurinkotuotteet on pakattu aurinkolomaa lupaileviin pakkauksiin, eikä tuoksu siinä paljon häviä. Tuoksu on trooppinen sekoitus appelsiinia, Tahitin gardeniaa ja kookosta, tästä saattekin varmasti hyvän kuvan juuri miten herkullisesta tuoksusta on kyse! Ainesosista löytyy muun muassa vesihyasinttia, Kau Pe kukkaa ja rosmariinia, unohtamatta tottakai neljää kemiallista suodatinta, jotka suojaavat UVA- ja UVB-säteiltä. Nämä myös hoitavat ihoa suojaamisen ohessa.

Tästä kaksikosta ensimmäinen on tarkoitettu kasvoille. Melting Cream High Protection SPF50* on pakattu kasvotuotteille totuttuun 50ml tuubiin. Aurinkovoide on koostumuksessaan keskiluokkaa ja levittyy notkeasti, olin itseasiassa yllättynyt miten ohuena tämä loppujen lopuksi levittyy! Korkean suojakertoimen aurinkovoiteille totuttuun tapaan tämä on hieman raskaampi iholla ja jättää yhtään reilummin annosteltuna ihon kiiltävähköksi. Olen tosin kokeillut tätä meikinkin alla ja meikki levittyi tämän päälle yllättävän kauniisti eikä saanut meikkipohjaa "sulamaan".


Sun Melting Spray SPF50 for face and body* onkin sitten suihkepulloon pakattua, ohuehkoa aurinkovoidetta. Tämä aurinkotuote onkin suunnattu niin vartalolle kuin kasvoillekin, todella näppärää! Osa aurinkotuotteistahan ei todellakaan sovi kasvoille tai lähelle silmiä, ihanaa että tästä on tehty siinä mielessä monitoimisempi.

Suihke on huomattavasti Melting Creamia ohuempaa ja ohuena levittyvää. Huomasin tämän kanssa, että maltillisemmin levitettynä tämä ei oikeastaan jätä minkäänlaista pintaa ihoon, reilulla kädellä levitettäessä iholla sitten tuntuukin aurinkovoiteille tuttu nahkeus. Tykkään koostumuksen keveydestä ja helposta levitettävyydestä, vaikka suihke onkin iholle suihkauttamisen jälkeen vielä levitettävä käsin.


Minullahan on todella herkästi palava iho ja kärsin joka kesä aurinkoihottumasta, suojaankin itseni aina pitkillä lahkeilla ja hihoilla, sekä aurinkovoiteilla. Olen myös pistänyt merkille, että olen viime vuosina alkanut saamaan pigmenttimuutoksia kasvoihini auringosta, niitähän on helpoin ehkäistä juurikin korkealla suojakeroimella. Eikä aurinkosuojavoiteiden tarjoama ihon ikääntymistä hidastava efektikään pahasta ole!

Onko sinulle muodostunut aurinkosuojavakkari vai kokeiletko aina uusia vuodesta toiseen?


Aurinkoista maanantaita💓
















*pr-näyte 

4 kommenttia:

  1. Mulla on tuttuja suosikkeja joita käytän vuodesta toiseen, mutta kokeilen joka kesä ainakin jotain uutta. Kasvoille ehdoton lemppari on Sensai, ei vaan ole vielä tullut sen voittanutta. Tämän kesän yksi uutuuskokeiluista oli Nuxen SPF30 vartalolle ja pidin siitä kovasti. Näitä SPF50 en ole kokeillut.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa ihanilta, hyvin pystyin jo kuvittelemaan tuon tuoksun kertomasi perusteella :)

    VastaaPoista