keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Liven Stay Bright värishampoot

Heii!
 

Nyt esittelenkin tuotteen, johon en ole Suomessa (vielä) törmännyt, mutta joka saattaisi monia kiinnostaa!

Schwarzkopfin Live-hiusvärisarja on tunnettu räväköistä ja erilaisista väreistä, niinpä sarja onkin päättänyt laajentaa tuoteperhettään hieman enemmän tuomalla markkinoille myös väriä vahvistavan/antavan shampoon.


Parhaitenhan nämä tälläiset toimivat vaalennettuun hiukseen, mutta olen kokenut tämäntyylisillä tuotteilla saavan kivaa sävyä myös tummempaan, värjättyyn pohjaan.

Itse nappasin mukaan sävyt Purple Punk ja Shocking Pink, toinen siis viileämpi violetti ja toinen kirkkaan pinkki. Jännä näissä on, että violetti on selkeästi pigmenttisempi kuin vaaleanpunainen, molemmat tosin ovat läpikuultavia eli kummastakaan ei saa rajua värieroa varsinkaan yhtään tummempaan hiukseen.

Hedelmäisiltä tuoksuvien shampoiden koostumus on hieman erilainen, koen nämä geelimäisinä, lähes venyvinä. Nämä eivät sen suuremmin vaahtoa ja jos hiukseni ovat yhtään likaisemmat, on niitä turha yrittää näillä saada puhtaiksi. Käytössä olen levittänyt shampoon hiuksiin, antanyt olla muutaman minuutin ja huuhtonut. Pinkki ei ole omiin silmiini näkynyt oikein mitenkään, violetilla olen huomannut olevan jonkin verran omaa hiusteni sävyä viilentävä vaikutus. Olisi tosin upea nähdä nämä käytössä sellaisella, jolla on vaaleat hiukset!


Tämä on ollut minun mielestäni kiva uusi aluevaltaus Live-sarjalta MUTTA toteutuksessa on jääty vähän puolitiehen. Olisin ennemmin nähnyt haaleamman ns. pastellisarjan vaaleille hiuksille ja erikseen pigmenttisemmät shampootuotteet tummemmille värjätyille hiuksille.

Käytätkö sinä tuotteita värinylläpitoon, onko sinulla tietyt tuotteet joihin luotat?



Ihanaa päivää💓








 

4 kommenttia:

  1. Ai että, kun mua houkuttais joskus hirveesti kokeilla shokkivärejä tai sävytteitä, mutta tällä hetkellä mun hiusten väri on tummuusasteeltaan joku medium blonde, eli ei kannata yrittää. Toisaalta taas en haluais vaalentaa tukkaa vitivalkoseksi shokkivärien takia ja muutenkin hirvittää, että jos ne sattuukin tarttuun tukkaan kovin tiukkaan, niin mitä sitten tapahtuu, jos haluaisin takaisin tähän medium blondeen esimerkiksi. :D Käytän kyllä hopeashampoota, sillä mun tukka vetää oikein mielellään sävyn kusenkeltaiseksi, vaikka sitä olisi kylmäksi taitettu ihan kampaamossa. Toisaalta tällä hetkellä olenkin tykästynyt tähän lämpimän sävyisen tukkaan ja hopeashampoo sitten auttaa siinä, ettei tosiaan mene liian lämpimäksi ja sellaiseksi värinpoistotukan näköiseksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän varsinkin suoravärit jo sullekin tarttuis, ne vaan voi tosiaan tarrata kiinni tiukastikin :|

      Poista
  2. Silloin kun hiuksia värjäilin, miulla oli Biozellin Plum -sävy ylläpitoon, joka tosin ei tehnyt oikein mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en ookaan tainnut kokeilla! Ja onhan nämä shampoot köykäsempiä teholtaan muutenkin :)

      Poista