perjantai 5. heinäkuuta 2019

Kaksi ihanaa tuotetta Noughtylta!

Heii!


Pupumerkillinen ja vegaaninen Noughty on tehnyt markkinoille tuloaan jo jonkin aikaa. Noughtyn tuotteet eivät sisällä silikoneja ja tuotteissa on käytetty 97% tarkoinvalittuja luonnollisia ainesosia. Luonnonkosmetiikkaa tämä ei kuitenkaan ole, vaikka nojaa hieman sinnepäin.


1 Hit Wonder* kuuluu tuotteena niihin, joista olen aina yhtä innoissani, nimittäin ns. hoitoainepesuihin. Olenkin aiemmin puhunut muun muassa Four Reasonsin Co-Wash-tuotteesta ja se on toimintaperiaatteeltaan samanlainen. Nämä puhdistavat hoitotuotteet eivät siis vaahtoa ollenkaan, mutta päänahkaan ja pituuksiin levitettäessä puhdistavat hiuksia hellästi samalla hoitaen. Jos sinulla on kuiva päänahka tai hiukset, et käytä paljoa muotoilutuotteita tai peset hiukset usein, voisi tämä olla sinua varten. Noughtylla on aivan uskomattoman herkulliset tuoksut, eikä tämä tee siinä poikkeusta. Tuhti massa levittyy hiuksiin hoitoaineen tavoin ja hiukset huuhdellessa ne tuntuvat selvitetyiltä ja pehmeästi puhdistetuilta. Tämä on aivan loistava tuote sinulle, joka haluat käyttää mahdollisimman vähän tuotteita!

On kuitenkin kaksi asiaa, josta minun on mainittava. Nämä ns. puhdistavat hoitoaineet eivät ole kovin riittoisia ja tässäkin on vain 250ml tavaraa ja toisekseen, tämän tuotteen kohdalla pakkaustapa ei tahdo toimia - massa on niin paksua ettei pumppu tahdo jaksaa pumpata sitä ulos. Olenkin siis säilyttänyt omaa pulloani ylösalaisin ja käytettäessä ruuvannut pumpun siitä pois puristaen tuotteen suoraan pullosta kädelle.


Noughty To The Rescue Anti-Frizz Serum* onkin sitten hiuksille tarkoitettu seerumi, käytännössä kyllä pistäisin tämän enemmän tuonne hiusöljyn puolelle. Anti-Frizz Serum on pääasiallisesti sekoitus erilaisia öljyjä ja uutteita, se on ohutta ja kosteisiin hiuksiin aika hyvin häviävää. Tämän sanotaan hoitavan pörröisiä ja vahingoittuneita hiuksia sekä suojaavan hiuksia myös kuumamuotoilussa.

Noughty harrastaa näitä silikonittomia tuotteita ja sellainen on tämäkin, seerumilla saakin aikaan enemmän jäntevyyttä ja kosteuttavuutta kuin silkkisyyttä. Tykkään pitää tämän tyylisiä tuotteita suihkussa - kun olen huuhdellut hoitoaineen pois ja puristellut hiukset kuivemmiksi, on seerumi helppo levittää hiuksiin jo ennen suihkusta poistumista. Noughtylle totuttuun tapaan tässä on ihana, vaikkakin tässä tapauksessa todella mieto, tuoksu.


Olen positiivisesti yllättynyt, että yhä useampi merkki hyppää mukaan näihin hoitoainepesuihin, aiemmin niihin on törmännyt enemmän kampaamosarjoilla. Noughtyllä on aivan ihana tuoksumaailma ja jo se itsessään houkuttaa kokeilemaan merkin tuotteita.

Noughtyä löydät muun muassa Sokokselta ja Stockmanneista.


Rentouttavaa viikonloppua ihanat💓
*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Seerumi kiinnostaa! Osaatko sanoa, sattuuko se olemaan curly girl-metodiin sopiva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nytpä kysyitkin todella hyvän kysymyksen, itse kun en ole Curly Girliin perehtynyt ollenkaan!

      Poista