perjantai 14. kesäkuuta 2019

Epätasalaatuisin paletti aikoihin - Violet Chocolate Palette

Heii!


Tämän postauksen pointti tulikin varmasti jo otsikosta selväksi, nyt sain nimittäin käsiini sellaisen paletin, joka ei laadullaan minua oikein vakuuttanut. Hauskaa on, että silti pidän tästä sävyineen, tämän kanssa on vaan pakko kikkailla.


Kyseessä onkin Makeup Revolutionille kuuluvan I heart Revolutionin Violet Chocolate Palette. Minullahan on näitä jo kaksi muuta, minttusuklaa ja appelsiinisuklaa (vanha postaus täällä), joista tykkäsin AIVAN HIRVEÄSTI, sillä hankinkin myös tämän, mutta tämä oli laadultaan tosi erilainen.

Hohtavat värit ovat edelleen hohtavia, mutta huomattavasti kovempia, mattasävyt taas osittain kuivia tai täysin pois häivyttyviä. Aiemmissa suklaapaleteissani esimerkiksi hohtavat sävyt ovat selkeästi pehmeämpiä ja "kosteampia", niillä on saanut aikaan voimakkaan metallista hohtoa, kun taas tämän kanssa väriä on pakattava ja pakattava, eikä se silti saata näkyä "oikein".

Sävymaailma tässä on todella kaunis, violetit hyppäävät kauniisti esiin muista sävyistä, häivystysvärejä ja mattaisia sävyjä on juuri sopivasti. Mikä minun on tälläisissä paleteissa hankala ymmärtää on se, miten on mahdollista että yksi mattasävy on pehmeä ja pigmenttinen kun taas toinen kova ja täysin pois häivyttyvä? Miten laadussa voi nappienkin välillä olla niin älyttömästi eroja?

Itselleni sävyistä lemppareiksi on muodostunut ensimmäisen rivin neljäs (Conjure, häivytysmatta) ja kuudes (Amethyst, hohtava vaaleanvioletti) sekä alimmaisen rivin toinen (Vaudeville, matta) sekä alimmaisen rivin neljäs (Mulberry, matta). Yleensä jokaisen paletin kohdalla lemppareiksi muodostuu lähes kaikki palettien hohtavat sävyt, olenkin siis sisäisesti hieman järkyttynyt että tämän paletin kohdalla kolme neljästä lemppareista on mattaisia!


Nyt olenkin sitten käynyt empimään, ostaisinko vielä lisää suklaapaletteja. Ne jotka ovat olleet hyviä, ovat olleet aivan ihania, mutta tämä paletti on herkästi jäänyt syrjään juurikin sen takia, että tämän kanssa on pakko säätää normaalia enemmän.

Mikä on ollut sinulle viimeisin luomiväripalettipettymys? Mitä odotat luomiväreiltä tai mitä et voi sietää?


Rentouttavaa viikonloppua ihanat💓






 

6 kommenttia:

  1. Onpa tylsää, että tässä oli niin kehno laatu. Makeup Revolutionin palettien laadussa tuntuu kyllä olevan ärsyttävän paljon vaihtelua :/ Hirmuisen nätit sävyt tuossa on kyllä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kyllä tainnut kokeilla näin huonolaatuista palettia heiltä ennen.. :|

      Poista
  2. No ei kuulosta kyllä kovin kummoiselta paletilta :D Mä en varmasti jaksaisi noin suurta epätasaisuutta paletin sävyjen välillä. Joo, monesti saattaa paletissa joku yksi tai kaksi sävyä olla hieman heikompia kuin muut, mutta tollanen mitä sä kerroit kuulostaa kyllä tosi oudolta eikä kieli kyllä laadukkuudesta ollenkaan :/ Kauniit sävyt tossa kyllä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi kummallista hajontaa laadussa. Jotenkin luulisi et kun on kerran onnistuttu koostumuksessa (esim toisissa suklaapaleteissa), pystyttäs sitä ylläpitämään muissakin?

      Poista
  3. No voihan höh :( Tainnut luomivärien laatu mennä noihin sävyjen teksteihin tuohon palettiin :D

    Miulla on yksi Oriflamen värikäs paletti, joka on vähän sieltä tännepäin. Sellaisenaan siitä ei saisi mitään irti, mutta kun käyttää tahmeaa pohjustajaa homma jo hieman etenee :D

    VastaaPoista