perjantai 5. huhtikuuta 2019

XZ:n symppikset uutuudet!

Heii!


Kuinka moni teistä on huomannut, että XZ on tuonnut markkinoille Natura-tuotesarjan? Natura on biohajoava ja vegaaninen hiustenhoitosarja, luonnonkosmetiikasta siis kuitenkaan ei ole kyse. Tuotteet on pakattu todella reiluihin 375ml (tosin muovisiin) pumppupulloihin, jotka on käytön jälkeen helppo joko kierrättää tai uudelleenkäyttää.

Tykkään tuotteiden biohajoavuudesta, nämä voi siis hyvillä mielin napata vaikka mökille tai rantasaunalle mukaan. Ja ei sen puoleen, kokonsa puolesta nämä kestäisivätkin siellä mökillä käytössä vaikka koko kesän!


Kanerva-sarjan sisältä löytyy niin shampoo kuin hoitoainekin. Tämän sarjan tuotteet pesevät hellävaraisesti sekä kosteuttavat hiuksia ja hiuspohjaa, ne onkin siis suunnattu kuiville ja käsitellyille hiuksille. Kanerva-tuotteet ovatkin sitten nappivalinta pitkille ja värjätyille hiuksilleni! Kanerva shampoo* vaahtoutuu hiuksissa pehmeästi, tätä saattaakin tarvita hieman reilummin, ja huuhtoituu hiuksista helposti. Jos hiuksesi ovat likaisemmat, saatat tarvita muutaman vaahdotuksen. Hiukset tuntuvat huuhtelun jälkeen yllättävän selvitetyiltä!

Hoitoaine* on koostumukseltaan ohuehko ja luonnonkosmetiikkamaisesti käyttäytyvä - tämä siis tuntuu häviävän hiuksiin levitettäessä ja huuhdellessa tuntuu kuin huuhtelisi "tyhjää". Se tuo kuitenkin hiuksiin lisäselvittävyyttä vaikkakin latvat kaipaavat vielä hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita. Hiusten kuivuessa ne ovat kauniin kiiltävät ja ilmavat.

Lakka-shampoo* on käsittääkseni pariton, eli tälle ei ole vielä ilmestynyt hoitoainetta kaveriksi. Lakka-shampoon sanotaan sopivan kaikille hiustyypeille, se kosteuttaa ja antaa kiiltoa. Tämä vaahtoutuu hiuksissa jonkin verran enemmän ja koenkin tämän hitusen pesevämmäksi kuin Kanerva shampoon. Huuhdellessa hiukset eivät kuitenkaan tunnu karheilta tai takkuisilta vaikkakin vaikuttavat pituuksista hieman kitkaisilta. Hiusten kuivuessa ne näyttävät lupauksiensa mukaisesti kiiltäviltä.


Lisähuomautuksena sanottakoon, että ei herranjumala tuon Kanerva-sarjan tuotteet tuoksuvat aivan järjettömän hyviltä! En saa tuoksusta itsessään kiinni, mutta se on ollut itselleni lähes koukuttava. Lakka shampoossakin on ihanan raikas, hedelmäinen tuoksu. Kuinka moni teistä arveli automaattisesti, että pulloista löytyisi "maanläheisempi" tuoksu? Mietin nimittäin sitä itsekin ja olin positiivisesti yllättynyt huomatessani olevani väärässä.

Sanoisin, että nämä kaksi sarjaa kyllä eroavat toisistaan. Huomasin Kanerva-sarjan eron Lakkaan eniten päänahassa ja hiustunnussa shampoota huuhdellessa, kumpikaan sarja ei saa hiuksia raskaiksi tai likaisen tuntuisiksi. Näiden lisäksi Natura-tuotteista löytyy vielä Koivunmahla-sarja herkälle hiuspohjalle ja toistuvaan pesuun.

Joko olette törmänneet näihin jossain? Meinasitteko kokeilla?



Ihanaa viikonloppua kaikille💓



















*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Onpas kivat pullot ja erityisen mukavaa on, että tulee näitä luonnollisempia vaihtoehtoja yhä enemmän myös vanhoihin, tuttuihin sarjoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös noista reilummista pakkauksista, ei tarvii olla heti uusimassa :)

      Poista