maanantai 8. huhtikuuta 2019

Uutta Urtekramilta - Green Matcha

Heii!


Urtekramilta tulee aika ajoin uusia mielenkiintoisia tuotesarjoja ja nyt on putkahtanut ulos taas uusi. Matchastahan on tullut viime vuosien saatossa trendikas niin teemuodossa, kuin ilmeisesti ihonhoidossakin - muistelen nimittäin törmänneeni muihinkin matchalla mainostaviin tuotteisiin. Itse en ole sitä maistanut tai edes tuotemuodossa kokeillut ennen näitä.

Matchan sanotaan olevan voimakkaasti antioksidanttinen, energisoiva ja aineenvaihduntaa edistävä. Sen antioksidanttisten yhdisteiden sanotaan vähentävän tulehdusta, hidastavan ikääntymistä sekä suojaavan ihoa ja hiuksia niin UV-säteiltä kuin saasteiltakin.


Arvelisinkin, että minulle tuotteissa oleva vieras tuoksu on siitä peräisin, tuotteet tuoksuvat nimittäin hieman kitkerän sitruksisilta. Sitruksisuus selittyy ainesosalistalta löytyvällä limeöljyllä, mutta taustalla oleva tuoksu sitten ei. Tuoksu on kuitenkin mieto ja voimakkaimmillaan tässä kolmikossa pesuvoiteessa, jopa ihoöljyssä jo valmiiksi mieto tuoksu haihtuu aivan kuin itsestään.

Mainitsinkin pesuvoiteesta, joten aloitetaan sillä! Cream Wash* on voidemainen, vaahtoamaton pesutuote. Väriltään tämä on vihertävää ja koostumukseltaan emulsiomaista. Pesuvoide levittyy iholle liukkaasti, mutta sitä tarvitaan kerralla aika reilusti. Tämä pesee pehmeästi ja tuntuukin kuivalla iholla miellyttävältä, huuhtelun jälkeen iho ei tunnu kiukkuiselta. Onkohan näitä pesuvoiteita muillakin Urtekramin sarjoilla? Nyt alkoi kiinnostaa!


Cellulite Oil* eli tuttavallisemmin suomalaisittain selluliittiöljy on öljytuote, johon on lisätty tiettyjä ainesosia vilkastuttamaan aineenvaihduntaa. Haluan nyt nostaa esille varsinkin öljyyn sekoitetun chiliuutteen, tämän tyylisiä ainesosiahan käytetään aika paljon selluliittituotteissa. Öljy lupaa energisoida, ehkäistä ja vähentää selluliittia. Olen itse tykännyt käyttää tätä aina heti kuivaharjauksen jälkeen ja selluliittiin vaikuttamisesta en osaa tässä vaiheessa sanoa, mutta herranjestas miten samettinen iho tällä tulee! Useinhan öljyt imeytyvät vähän huonosti ei-kostealle iholle, mutta tämä imeytyy ihmeen nopeasti ja ihotuntuma sen jälkeen on omissa reisissäni aivan taivaallinen. Chiliuutettakin tässä taitaa olla sen verran vähän, ettei tämä jättänyt jälkeensä edes minkäänlaista lämmön tunnetta.

Deo Crystal* on nimensäkin mukaisesti deodorantti, joka sisältää bakteereja neutralisoivaa kristallisuolaa. Deodorantithan eivät ns. tuki ihohuokosia ja estä kainaloiden kastumista, vaan nimenomaan pyrkivät vaikuttamaan hajuihin. Kristallisuola on tehokas apu hajuun, kainaloiden haiseminenhan johtuu bakteereista. Kristallideodorantit suositellaan usein levittämään juuri pestylle iholle ja niin toimin tämänkin kanssa. Green Matcha-sarjan tuoksuhan on minulle jotenkin vieras ja mietinkin, kuinka kauan se mahtaisi pysyä deodoranttituotteesta iholla. Tuoksu hävisi itseasiassa nopeasti ja hajuja neutralisoiva teho oli aika hyvä - kainalot saattoivat haista läheltä haistettuna "ummehtuneelta", mutta eivät hikisiltä. Urheillessa tai stressaantuneena en ole tätä kokeillut, se saattaisikin sitten olla jo oma tarinansa.


Haluan vielä tässä vaiheessa huomauttaa, että koska kyseessä on luonnollisempi yritys ja sen tuotteet, eivät nämä välttämättä säily kovin kauaa luvatun ajan jälkeen. Deodorantinkin säilyvyysajaksi avauksen jälkeen on luvattu noin 3 kuukautta.

Olen tykännyt Urtekramin tuotesarjoista ja mielestäni tämä on kyllä mielenkiintoinen lisä! Ehkä muihinkin tuotesarjoihin voisi tulla selluliittiöljyn tapaan enemmän täsmätuotteita?



Aurinkoista uutta viikkoa💓
















*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Multakin löytyy muutama tuote tätä uutta sarjaa, ja öljy on lähes päivittäin käytössä. Muutenkin Urtekramin öljyt ovat tosi laadukkaita ja halpoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten ihan totta, oon näiden öljyjä ihmetellyt aiemminkin!

      Poista