lauantai 2. kesäkuuta 2018

Kaksi ruusuvettä kesään

Heii!Minulla on vähän hassu suhde ruusuntuoksuun. En voinut sietää sitä pitkään aikaan mutta yht'äkkiä huomasinkin tykkääväni siitä ja syypää tähän taisi olla Lushin Ro's Argan. Sen jälkeen aloinkin hankkia tuotteita jotka sisältävät ruusua ja tykästyin erityisesti erilaisiin ruusuvesiin, koin ne omalle iholleni sopivina ja rauhoittavina.

Niinpä halusin höpötellä teille tänään kahdesta hieman erilaisesta ruusuvedestä!


Nurme Organic Rose Water 100ml* on nimensäkin mukaisesti orgaanista ruusuvettä ja käytännössä katsoen pelkästään puhdasta ruusuvettä. Tästä ei siis löydy lähes ollenkaan muita ainesosia. Nurmen ruusuvesi on läpinäkyvää ja pakattu kauniiseen muovipulloon. Miten etiketti onkin omaan silmääni niin viehättävä?

Pumppu tässä on tasainen mutta aika antelias, en välttämättä siis käyttäisi tätä esimerkiki meikin päälle. Tämän ruusuveden tuoksu on hyvin aito mutta ei tunkkainen, tältä ruusuvesi tuoksuu puhtaimmillaan. Tuoksu häviää aika nopeasti eikä sitä kauaa sumuttelun jälkeen enää erota.


Porukan toinen tuote onkin lähinnä jo kulttimainetta nauttiva Mario Badescun Facial Spray With Aloe, Herbs And Rosewater 59ml. Tämä ruusuvesisekoite on myös pakattu muoviseen pulloon hieman hienojakoisemmalla pumpulla. Tätähän mainostetaan käytettäväksi myös osana meikkausta joten se onkin ymmärrettävää että pumppuun on kiinnitettävä enemmän huomiota. Itsehän käytän ruusuvesiä osana ihonhoitoa joten sillä ei ole minulle niin väliä.

Tämä ruusuvesi on oranssihtavaa joka tulee väriaineista eikä ainesosista itsestään. Ruusuveden lisäksi pullosta löytyy muun muassa aloemehua sekä useita uutteita. Tuoksu tässä on astetta voimakkaampi ja hieman keinotekoinen. Tätä ruusuvettä saa useassa pullokoossa ja otin itselleni näin ensin pienimmän mahdollisen, taidan napata seuraavalla kerralla isomman pullokoon.


Molemmat pullot ovat minulla nyt lähes tyhjiä joten se kertonee että olen tykännyt molemmista. Nurmen ruusuvesihän on ehdottomasti neutraalimpi vaihtoehto mutta huomaan näillä molemmilla saman vaikutuksen omaan ihooni, nämä toimivat rauhoittavasti kasvojenpesun jälkeen. Tykkään sumutella kasvot kosteiksi ruusuvedellä ja levittää sen jälkeen heti esimerkiksi seerumin, näin seerumi imeytyy pikavauhtia ja paremmin. Erityisen hyvin tämä kikka toimii öljyisten tuotteiden kanssa!

Nurmen tuotteita saa esimerkiksi Ruohonjuuresta tai  Hyvinvoinnin Tavaratalosta, Marion ruusuvettä esimerkiksi eleveniltä.

Oletteko itse mieltyneet ruusuvesiin vai mikä on teidän lempparinne rauhoittamaan ihoa?Ihanaa päivää muruset💓
*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Sama minulla, aiemmin en tykännyt ollenkaan ruusun tuoksusta, se kun oli hiukan "mummomainen", mutta nykyään on toisin. Oletko muuten huomannut, että eri väriset ruusut tuoksuvat ihan erilaisilta? Olin taannoin Bulgariassa ja siellähän viljellään ruusuja, ja se on paikallisen kosmetiikan peruskamaa. Tästä on myös tulossa omaan blogiini postaus lähitulevaisuudessa. Tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuohan kuulostaa mielenkiintoiselta,ehdottomasti käyn sitten lukemassa ♡_♡

   Poista
 2. Mä rakastan ruusuvesiä, Melvitan on oma lempparini, myös Floramelta löytyy ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo noita kumpaakaan kokeillut,pitääkin pistää korvan taa :)

   Poista
 3. Hei mulla on aika samanlainen "kehityspolku" ruusuvesien kanssa! En ennen tykännyt ruusun tuoksusta yhtään, mutta mm. Ro's Argan ja ruusuvedet saivat mielen muuttumaan. Sain vanhemmiltani joltain (Kreikan?) matkalta tuliaiseksi ruusuvettä ja aloin sitä sitten vähän vastahakoisesti testaamaan. Aika nopeasti kuitenkin rakastuin ruusuveteen ja onneksi siskoni ei sitten tykännyt omastaan ja sain käyttää senkin :D Nyt mulla on Balm Balm -merkkinen ruusuvesi käytössä, mutta en kyllä ole huomannut merkkien välillä juurikaan eroa. Ihania kaikki!

  VastaaPoista