lauantai 2. kesäkuuta 2018

Kaksi loistavaa kuorintatuotetta kasvoille!

Heii!Kemialliset kuorinnat tulivat "muotiin" kohinalla ja sen jälkeen yksi sun toinen merkki on tuonut markkinoille oman variaationsa kemiallisesta kuorinnasta. Suurinta kohinaa Suomessa taisi aiheuttaa Madaran ja Supermoodin kuorinnat, sitä seurasi tottakai Pixin kuoriva kasvovesi.

Tänään kurkataan kahteen hieman erilaiseen kemialliseen kuorintaan ja fiiliksiin niistä.


Mossa on tullut pikkuhiljaa suuremmalle yleisölle tutuksi ja se on ainoastaan hyvä asia. Mossaltahan on löytynyt muun muassa oma vakkarimisellini joka on hinta-laatu-suhteeltaan todella kohtuullinen ja vielä kivan tuoksuinenkin. Mossa on tuonut markkinoille hiljakseen lisää ihonhoitotuotteita enkä ole edes aivan varma missä vaiheessa merkki toi kauppoihin Age Excellence Miracle Peel*-kuorintanaamion.

Kuorintanaamio perustuu AHA-happoihin ja sen sanotaan muun muassa pienentävän ihohuokosia, häivyttävän ryppyjä ja vähentävän pigmenttiläiskiä. Hapoilla on monia hyviä ominaisuuksia ja moni käyttää niitä jo sen takia että iho näyttää tasaisemmalta ja heleämmältä. Naamion vaikutusaika on 5-15 minuuttia ja sen käyttö kehoitetaan aloittamaan lyhyemmästä vaikutusajasta.

Naamio levittyy kasvoille hyvin ja alkaa lähes välittömästi nipistellä ja kihelmöidä - jotkut ovat niin mukavuudenhaluisia etteivät tykkää tästä tunteesta mutta minulle tulee lähinnä sellainen olo että jotain oikeasti tapahtuu. Kihelmöinti jatkuu aina huuhteluun asti mutta huuhtelun jälkeen iho ei ole lainkaan punoittava tai kiukkuinen. Iho tuntuu joustavalta ja pehmeältä eikä ollenkaan kuivan kireältä, hoitotuotteetkin aivan kuin häviävät ihoon. Tykkäsin tämän helppokäyttöisyydestä ja voisin nähdä tämän nimestä huolimatta käytössä minkä ikäsellä tahansa.


Neogen Dermalogy Bio Peel Gauze Peeling Wine* onkin sitten hieman erilainen tapaus ja itseasiassa K-kosmetiikkaa. K-kosmetiikka on myös yksi niistä asioista jotka ovat tulleet kansan tietoisuuteen rytinällä ja täytyy myöntää, en pysty itsekään vastustamaan niitä söpöjä kuoseja ja hauskoja toteutuksia!

Bio Peel Gauze Peeling Wine on nimensäkin mukaisesti hauskasti lähes punaviinin sävyistä, tämän ei kuitenkaan tarvitse pelätä tuoksuvan varsinaisesti punaviiniltä, vaan tämä tuoksuu makeilta viinirypäleiltä. Muovipurkissa on 30 kuorintalappua kahdella erilaisella puolella, toinen puoli on karhea jolla hoituu mekaaninen kuorinta kemiallisen lomassa, vastakkainen puoli on täysin pehmeä. Jos ihosi on herkkä mekaaniselle kuorinnalle, jätä karhea puoli käyttämättä ja käytä vain pehmeää puolta. Tällä merkillä kuorintalappuja on olemassa käsittääkseni ainakin kolmia erilaisia, Peeling Wine on ilmeisesti anti-aging variaatio näistä, joka sisältää mm. ryppyjä ehkäisevää antioksidanttia AHA-happojen lisäksi.

Sormet ujutetaan lapun sisään ja kasvot hierotaan läpi karheammalla puolella lappua muistaen varoa silmiä. Tämän jälkeen lappu käännetään ympäri ja kasvot käydään läpi pehmeämmällä puolella, nestettä voi myös taputella paremmin ihoon pehmeällä puolella. Pehmeää puolta perustellaan sillä että sen avulla iholta "siivotaan" pois juuri irronnut kuollut ihosolukko. Tämän jälkeen kasvot huuhdellaan haalealla vedellä. Missään ei sanota kuinka kauan nesteen tulee vaikuttaa mutta arvelisin että ainakin sen ajan että molemmat puolet lapusta on saanut rauhassa käytettyä. Mikä tässä tuotteessa oli yllättävää oli se että tämä ei edes pistellyt missään vaiheessa, huuhtelun jälkeen vaan sai huomata että iho on TODELLA tasainen. Mekaaninen kuorinta luultavasti avittaa AHA-pohjaista kuorintaa juuri sen verran että ihosta tulee yhteispelinä järjettömän sileä! Tämän jälkeen tosin iho kannattaa ravita kunnolla, mekaaninen kuorinta kiristää omaa ihoani ainakin juuri sen verran enemmän.


Molemmat näistä kuorinnoista ovat käyttökokemukseltaan kovin erilaisia mutta käyttäisin näitä myös vähän eri tilanteissa. Neogenin laput toimivat itselläni hienosti pidemmässä hemmottelurutiinissa kun rutiiniin kuuluu myös esimerkiksi kosteuttavia naamioita ja Mossan kuorintanaamio soveltuu mukaan rutiiniin silloinkin kun on kiireessä tai kun tuntuu ettei jaksa niin väsyneenä panostaa.

Mossaa löytyy esimerkiksi Sokoksilta ja Neogenia Bearelilta.
Aurinkoista päivää muruset💓

*pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Kyllähän nyt heti alkoi kiinnostamaan kun tuotteen nimessä on sana wine. :D Kuulostaa hyvältä nuo kuorintalaput muutenkin.

  VastaaPoista
 2. Mulla oli tuo Mossan kuorinta ja oli aivan huippuhyvä! Ostan joskus uudelleenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään näistä joissa on vielä hinta-laatu-suhdekin paikallaan!

   Poista
 3. Mulla on kokemusta vähän vastaavantyylisistä lapuista, ne myös kosteuttavat eikä sitä siis huuhdota kasvoilta pois. Tykkäsin, ja täytyykin kokeilla joskus nämä Neogenin laput :)

  VastaaPoista
 4. Kiinnostuin tuosta Neugonista, kiitos vinkistä. <3 Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ollut hauska tuttavuus ^_^ Ihanaa viikkoa sinnekin♡

   Poista
 5. Mulla myös käytössä nuo Neogenin laput! Aivan ihanat :) Myös Whamisalla on kivat kuorintalaput. Kirjoittelin itsekin noista Neogenin lapuista blogiin :)

  https://www.stoori.fi/purkkisirkus/neogen-bio-peel-gauze-peeling-wine-kuorintalaput/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä aika hauskat,mulle tuli yllärinä miten hyvälle nuo voi tuoksua :)

   Poista