keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Toimivat tuttavuudet essenceltä

Heii!essence on merkkinä varmasti jo kaikille tuttu - fiksut hinnat, hyvä saatavuus ja laaja valikoima. Nappailen itse essencen tuotteita summittaisesti mukaan kauppareissuilta ja nyt haluankin höpötellä kolmesta tuotteesta jotka olen itse kokenut toimiviksi.


Glow To Go Illuminating Setting Spray on näkynyt useammassakin blogissa. Kyseessä on siis hehkua tuova meikin päälle suihkuteltava vaalea/vaaleanpunaiseen taittava helmiäissuihke. Suihkeen pumpusta tulee minultakin sanomista, suihke lentää kasvoille herkästi läntteinä, varsinkin jos pumppua ei paina pohjaan. Niinpä olenkin ratkaissut sen niin että sumuttelen suihketta reippaasti kasvoille meikkivoiteen päälle ennen puuteria, näin suihkeen läntteineen kaikkineen pystyy vielä taputtelemaan ihoon meikkiä pilaamatta. Tokihan nesteen voi aina siirtää toiseen pumppupulloon jossa on tasaisemmin toimiva pumppu.

Brighten Up! Banana Powder oli kiva löytö. Kyseessä on vaalean keltainen kivipuuteri jota voi käyttää ihon kirkastamiseen esimerkiksi silmänympäryksillä, itsehän käytän tätä koko kasvoilla. Puuteri on hieman jauhoinen ja pöllyävä mutta mikä tekee tästä itselleni löydön on se että tämä on tarpeaksi vaalea keltainen jopa näinkin vaalealle iholle. Puuteri ei ole varsinainen mattatuote, jos ihosi siis rasvoittuu herkästi ei tämä välttämättä pidä ihoa mattaisena.


Lashes Of The Day Super Volume Mascara ei ollut myöskään pettymys. Minähän siis tykkään essencen ripsareista ja olen löytänyt muutaman lempparinkin. Super Volume Mascara on vahamainen, hieman runsaammin massaa antava ripsiväri. Massa ei ole alunperinkään märkää tai notkeaa joten tämä ei välttämättä ole kovinkaan pitkäikäinen mutta tykkään tämän antamasta massasta erottelevan ripsarin päällä.

Kokisin kaikki näistä hintansa arvoisiksi, annan anteeksi tietyjä piirteitä ihan jo edullisuuden takia. Hohtosuihkettakin olen ostanut jo varakappaleenkin!

Oletteko te napanneet mukaan mielenkiintoisia uutuuksia lähiaikoina?
Ihanaa päivää💓
 

8 kommenttia:

 1. essencellä on kyllä toimivia helmiä, minusta perusvalikoiman huulipunat ja pehmeät rajauskynät on ihan huippuja hintaansa nähden!

  VastaaPoista
 2. Mikään ei ollut mulle tuttu, mutta toi ripsri alkoi kiinnostaa :) Essencen ripsarit on monesti joko ihan superhyviä tai sitten täysiä susia eikä toimi ollenkaan mulla :D Onneksi noita ei oo hinnalla pilattu niin voi huoletta testailla useampiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta! :D Jos sulla suttaa ripsarit ni sit suttaa tuokin,tuo on oikeesti aika vahamainen eikä välttämättä kaikkien makuun. Ite vaan tykkään runsaammasta massasta ripsissä!

   Poista
 3. Mulla on tuo banaanipuuteri jemmassa odottamassa, että edellinen vastaava, mutta erimerkkinen vähän vajeentuu. Kiva kuulla, että on hyvä ja toimiva tuote:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo aika jauhonen ja pöllyävä mut hinnan lukuunottaen ihan ymmärrettävää :)

   Poista
 4. Täältä myös ääni hohtosuihkeelle!

  VastaaPoista