maanantai 13. maaliskuuta 2017

Vinkkaus silikonisen meikkisienen himottelijalle

Youtube on jo jonkin aikaa kuhissut silikonisesta meikki"sienestä" ja pikkuhiljaa tämä silikonilätkä on hiipinyt laajempaankin tietoisuuteen. Kun palasin synttärireissuilta, odotti minua eteisessä pikku ylläri oletkaunis.fi-verkkokaupalta - nyt nimittäin tämä villitys on levinnyt sinnekin asti!


oletkaunis.fi-sivustolla on oma silikonisienensä joka ei kyllä ainakaan kaada ketään konkurssiin, tällä sienellä on nimittäin hintaa suunnilleen vitosen verran. Sieni tulee pienessä uudelleen suljettavassa pussissa jonka onkin kätevä säilytykseen.

Silikonisienessä viehättää kuluttajia useampikin seikka:
- Helppo pestä
- Silikonisieni minimoi käytettävän meikkivoiteen määrän koska silikonihan ei ime itseensä meikkivoidetta ollenkaan
- Se on normaalia meikkisientä hygienisempi käytössä
- Käyttöikä on lähes rajaton


Itse olen kokeillut silikonisientä muutaman kerran (tosin eri merkiltä joka on tätä kovempi) ja istun vielä hieman "penkillä" tämän suhteen. Meikkivoiteen levittäminen on simppeliä mutta esimerkiksi isommat ihohuokoset on hankala häivyttää sekä näiden muodon takia esimerkiksi silmien alle ei pääse niin sulavasti. Ja onhan siinä toki se että jos on tottunut tuputtelemaan meikkimunan kanssa, on nämä vähän turhan kovia siihen ;)


Onko siellä jo kokeiltu silikonisientä? Mitä mieltä te olette sen toimivuudesta?*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. En ole kokeillut ja ei kyllä edes hirveästi kiinnosta, mutta voi olla että lämpenen kokeilemaan vuoden päästä niin kuin aikoinaan kävi beautyblenderin kanssa. :D

  VastaaPoista
 2. Arvostelut näistä eivät ole olleet kovin kehuvia, joten en tiedä testaanko itse. Meikkimuna on se mistä tykkään ja sillä saa meikkivoiteen erittäin tasaisesti iholle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanosin et nää on ehottomasti kätevämpiä jossei oo isoja ihohuokosia :)

   Poista