torstai 16. maaliskuuta 2017

Orastavan keväiset kynnet

Heii!

Lakkauksia ei ollakaan vähään aikaan ihasteltu joten nyt taas onkin aika. Kevät yrittää epätoivoisesti hivuttautua niin ilmoihin kuin kynsillekin joten tämän kerran lakkauksissa näkyy jo hieman pirtsakkuutta. Luovuin tällä kertaa rakkaista punasävyisistä lakkauksista ja uskaltauduin enemmänkin sinisävysiin.


Kubissin* lakka numerolla 64 on helppo tapaus. Kauniin helmiäishohtoinen eikä tätä välttämättä tarvitse kuin yhden kerroksen. KBShimmer taas on jo merkkinä jotain aivan ihanaa! Spring Training on jäänyt minulle jotenkin kysymysmerkiksi,en tiedä tykkäänkö siitä vai en. Likaisen turkoosilta cremepohjalta löytyy pienenpieniä ja hieman suurempia glittereitä kultaisen,sinisen ja likaisenroosan sävyissä. Gina Tricotin 221 Green Dot taas alkaa olla jo inhokinmaineessa. Kirkkaalla pohjalla on valkoisia sekä neonkeltaisen vihertäviä erikokoisia palluroita joita joutuu metsästämään ja TÄMÄ EI TAHDO KUIVUA IKINÄ. Vaikka päälle heittää pikakuivattavan lakan tämän ollessa jo kosketuskuiva, ei se tahdo lopullisesti kuivua ollenkaan.

Kubiss on yllättävä tapaus siinä mielessä että se kuivuu todella nopeasti ja on helppokäyttöinen, KBShimmerilläkin olisi petraamista kuivumispuolessa ja Ginan lakasta en edes mainitse enää :D


Vielä näitä kuviakin katsoessa en oikeen osaa sanoa tykkäsinkö näistä kynsistä vai en, mitäs mieltä raati on?


Yritän tänään saada arvottua synttäriarvonnan voittajan, nyt siis kaikki sormet ja varpaat ristiin :)

Ihanaa torstaita! 
*pr-näyte

8 kommenttia: