maanantai 27. helmikuuta 2017

Inspiraatiota - julkaisemattomia meikkikuvia 2/17

Tänään ajattelinkin postailla taas pitkästä aikaa vähän meikkikuvia! Näitä tuntuu kertyvän aina aika ajoin ja olen huomannut näiden inspiroivan itseänikin joten miksi sitten ei teitäkin :)


Yläpuolella vasemmalla olevan meikin teema muistuu hyvin mieleen. Kiire aamu mutten halunnut jättää meikkaamatta. Hyvin usein tälläisinä aamuina turvaudun samaan kaavaan - tumma luomiväri koko liikkuvalla luomella huolella häivytettynä ylöspäin,voimakkaan helmiäinen luomiväri silmen sisäkulmiin ja kulmaluulle. Kaiken kruunuksi irtoripset ja reilusti ripsaria. Avot! Tälläinen meikki ei edes kaipaa välttämättä rajauksia.

Yläoikealla olevan meikin tekoon minulla oli aikaa vaikka kuinka ja siltikään se ei miellyttänyt omaa silmääni. Tiedättekö niitä meikkauskertoja joina haluatte kokeilla esimerkiksi jotain koskematonta luomiväriä ihan vaan sen takia kun se on käyttämätön ja haluatte tietää miltä se oikeasti näyttää käytössä oman ihonsävyn kaverina?
Tässä tapauksessa oman uteliaisuuteni kohde oli likaisen sävyinen helmiäisvioletti ja lähes malvan sävyinen mattaluomiväri. Levitin tummemman violetin koko liikkuvalle luomelle ja häivytin malvansävyisellä matalla. Tässä vaiheessa huomasin että nämä värit eivät jotenkin vaan näytä omalta - molemmat sävyt näyttävät lähinnä tosi tunkkaisilta ja likaisilta näin vaaleaa ihoa vasten. Siinä ärsytyksen vallassa tottakai pitää korottaa panoksia! :D Rajasinkin yläluomen tummansinisellä glitterillä ja lisäsin tummanpunaiset huulet. Mielenkiintoinen luomus tästä tuli mutta ehkä ei uudelleen toteutettava ;)


Jos minun meikkailujani on seurannut,on helppo huomata että ruskea on minulle aivan ehdoton turvaväri. Kun ei ole aikaa tai halua käydä pohtimaan meikkailuja on ruskeaan helppo tarttua. Vasemmalla olevassa meikissä tartuin taas helmiäiseen tummanruskeaan koko liikkuvalla luomella mutta tällä kertaa lisäsin sen seuraksi muutaman asteen tummemman mattaisen banaanivarjostuksen. Tässä vaiheessa meikki tuntui vähän tunkkaiselta joten kun lisäsin vaalean helmiäisen silmien sisäkulmiin,taputtelin sitä samalla pidemmälle liikkuvalle luomelle. Näin tunkkaistakin meikkiä ja kirkastettua ja let's be honest - koskaan ei ole liikaa helmiäistä! Loppu sujuikin hyvin samalla kaavalla - irtoripset ja reilusti ripsaria.

Porukan viimeinen meikki on minulle nykyään tavaton mutta ennen melkein tavaramerkki. Huolella tehty meikkipohja silmäluomia myöten,se kaveriksi paksut kissarajaukset sekä ripsaria niin ylä- kuin alaripsiinkin. Irtoripset ovat ensimmäinen kokeiluni Revlonin ripsistä ja täytyy sanoa että näissä käyttömukavuus on 10+!


Miten te meikkaatte huulet kiireaikataululla?

Ihanaa maanantaita<3

2 kommenttia:

  1. Olen kauhukseni tarttunut viime aikoina aika usein mun Clarinsin nudeen suosikkipunaani kiireessä. :D

    VastaaPoista