torstai 16. maaliskuuta 2017

Upea ColourPopin Telepathy

Heii!

Jos eilen puhuttiin keväisemmistä kynsistä, näkyy se tänään sitten meikissä. ColourPop on näkynyt rajusti jopa suomalaisessa blogimaailmassa lähikuukausina ja täälläkin on kulissien takana uudelleen tutusteltu arvontavoittona saatuihin ihaniin ColourPopin luomiväreihin.

Olin alusta asti eniten myyty Where The Night Is-paketin viininpunaiseen ja ruusukultaan - myrkynvihreä Telepathy on houkuttanut minua ihanan räväkällä värillään mutta koska olen näin vaalea voi tälläiset sävyt saada kasvot näyttämään vieläkin haljuimmilta.


Nyt lähestyinkin Telepathyä hieman eri kantilta. Aiemmin olen tykännyt yhdistää sen hohtaviin vaaleisiin sävyihin että sen upeus korostuu mutta nyt yhdistin sen kesyyn suklaanruskeaan ja alarajauksen metallinhohtoiseen turkoosin.

Jostain syystä tällä kertaa sain tämän toimimaan. Ehkä syynä tosiaan oli tähän yhdistetyt muut värit, ehkä nyt oli vaan tähdet oikeassa asennossa ;)Meikkauksen kruunasi tottahan toki pitkähköt tekoripset - vältyin näin taas kissarajausten tekemiseltä. Mitähän muuta tältä merkiltä kannattaisi vielä kokeilla?Arvonnan voittaja on arvottu ja häneen on jo otettu yhteyttä, onnea vielä <3 Ja kaikille muille ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia: