sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Hilettä ja helmiäistä rajauksiin

Heii!

On olemassa väliaikaisia villityksiä ja sitten niitä jotka ei tunnu lähtevän kulumallakaan. Itselleni yksi ikuisuusvillityksistä on erilaiset rajaukset - metallinhohtoiset, glitteriset, kirkkaat, eritekstuuriset, helmiäishohtoiset.

Alaluomea rajatessa tykkään eniten vedenkestävistä geelirajauskynistä, yläluomea rajatessa taas tykkään käyttää nestemäisiä rajaustuotteita jos en ole kunnon smokey eyetä tekemässä.


Joulupukki toi minulle Englannista sattumalta kaksi erilaista nestemäistä rajaustuotetta. Sleekin tuotteita  myydään jonkin verran nykyään Suomessakin mutta en tiedä myydäänkö näitä glitterrajaustuotteita? Goshia taas on myyty Suomessa jo pidemmän aikaa joten eiköhän ainakin tämä olisi täältäkin löydettävissä.

Haalin helposti erilaisia rajaustuotteita silmät kiiluen mutta varsinkin glittertuotteissa olen huomannut sen ikävän piirteen että ne kuivahtavat hyytelömäiseksi nopeasti joten älkää te sortuko samaan :S


Sleek Glitter Eyeliner sävyssä 269 Steel on helppokäyttöinen niillekin jotka arastelevat kirkkaita tuotteita tai jotka ovat vasta tutustelemassa glittereihin. Steelissä pohja on väritön ja rajausnesteen värinä toimiikin lähinnä metallinharmaa glitter. Glitteriä on pakattu nesteeseen sen verran että hieman kerrostamalla sillä saa aikaan täysin peittävän glitterrajauksen. Levittäminen onnistuu simppelisti pitkällä sivellinpäällä - se ei tosin ole ohuimmasta päästä joten aivan siroa rajausta tällä ei välttämättä saa aikaan. Plussat tälle siltä ettei glitter varise mihinkään vaan pysyy kauniisti paikallaan.

Gosh Extreme Liquid Gel Eyeliner sävyssä 008 Royal Blue on helmiäishohtoinen sähkönsininen. Jos olette seuranneet tuoreita villityksiä on ns. neonrajaukset nyt kova sana ja tämä olisikin todella sopiva siihen tarkoitukseen! Neste on pigmenttistä ja peittävää. Rajausvärin levitykseen on tämän kohdalla valittu terävä ja pitkähkö huopapää. Putkilossa mainitaan rajausvärin olevan vedenkestävää mutta en ole juoksennellut vesisateessa joten en osaa siihen kommentoida, sen osaan kuitenkin sanoa että tämän saa poistettua normaalilla meikinpuhdistuaineella.


Sininen on minulle meikissä vieläkin vähän arka väri, olen joskus aiemminkin maininnut miten helposti silmäni alkavat punoittaa ja sininen korostaa punaisuutta. Olen nyt tämän uuden tuttavuuden kanssa koittanut päästä irti tuosta "kammosta" - sinisen eri sävyt näyttävät nimittäin kauniilta vasten vihreitä silmiä! Steeliin olen tarttunut enemmän kun olen kaivannut meikkiin vaan jotain ekstraa.


Mikä siellä on sellainen haalimista aiheuttava tuoteryhmä?

Ihanaa maanantaita <3

6 kommenttia:

 1. Sleekin eyeliner näyttää hyvältä, voisi olla jopa sellainen tuote, että uskaltaisin hankki sen omaan meikkipussiinikin :). Goshin sininen eyeliner olisi taas liian räväkkä minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aika "helppo" tapaus vaikka muuten glitter hirvittäiski :p Tuo sininen on mulleki vähä rajatapaus,muuten tumman silmämeikin kaveriks vielä menee!

   Poista
 2. Meikkipohjat ja primerit... onneksi ne säilyy kauan, mutta no en muista milloin olisin käyttänyt oikeasti loppuun jotain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhana pitäs munki vaihtaa pakkomielteily johonki paremmin säilyvään :D

   Poista
 3. No kynsilakkojahan ma haalin kuin hullu, mutta muitakin meikkituotteita riittaa vaikka pienelle kylalle. :D Ihan mielenkiintoisia noi linerit, molemmat kelpais! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakoissaki on aika säilyttäminen :D Tosin eipähä mee pahaks nopeesti! Ja ihanaa et joku muuki tykkää.. :p

   Poista