torstai 23. maaliskuuta 2017

Miten täällä menee?

Heii taas!

Kirjoittelen harvemmin mitään henkilökohtaista mutta nyt pitkästä aikaa ajattelin päivitellä kuulumisia sinne ruudun toisellekin puolelle.

Tähän ja viime kuuhun on mahtunut yhtä sun toista - ihanaa hömppäilyä mutta myös inhottavampia juttuja.


Ensimmäinen asia mistä olen ollut onnellinen ja tyytyväinen on se että sain aloitettua maalaamisen taas ensimmäistä kertaa suunnilleen kahteen vuoteen. En ymmärrä miten sen aloittamiseen tulee aina niin korkea kynnys kun aikaa kuluu! Sotkun määrä on aina vakio ja kynnet pilalla mutta on se vaan niin <3

Minusta tuli myös triplatäti - ainoa sisareni se se tekee lapsia minunkin puolestani ;)

Tottahan toki tähän kuuhun mahtui myös omat synttärini. Vietin synttärit parhaan ystäväni kanssa Lahdessa pidemmän kaavan mukaan ja olihan se käytävä vähän yöelämässäkin näyttäytymässä!


Yksi viimeisen parin kuukauden masentavimmista puolista näkyykin yllä näkyvässä kuvassa. Ystävänpäivän tienoon vietin holterissa eli sydänrekisteröinnissä. Lopetin tätä varten lääkkeet jo useita päiviä aikaisemmin ja voin myöntää että itkin vessan lattialla kun tajusin etten lääkkeettömänä voi edes pestä hiuksia seisten. Vaikka kuva onkin otettu puhelimella on pakko myöntää että näytin luonnossakin aivan yhtä sairaalta.

Sen lisäksi viime kuukaudet ovat havainnollistaneet minulle sen millainen sählä olen oikeassa elämässä. Sain esimerkiksi paikkupakkasilla parvekkeen oven lukitussysteemin särkymään - olipa rattoisaa nukkua lähes parvekkeen oven vieressä kun sitä ei saanut kunnolla kiinni :D

Puhelin tuntuu myös vetävän viimeisiään, se on jännä miten takuun sulkeuduttua ne vaan sipahtavat. Jääkaappikin on öisin alkanut kuulostaa marsulta, sen leviämistä siis odotellessa ;)

Kävin myös läpi ihme muurahaishyökkäyksen - yksi aamu niitä oli joka (perkeleen) paikassa eikä mitään havaintoa mistä ne tulvivat sisälle. Kolme päivää myöhemmin, ei yhden ainutta missään.


Pliis kertokaa että tämä vuosi tähän mennessä on siellä enemmän plussan puolella?

8 kommenttia:

 1. Yhden tutun fb-päivitykseen törmäsin ja sillä oli myös tullut muurahaisia :D Miun ikkunassa lensi äsken koiperhonen.

  Maalaus on kivaa :) Itse maalailen silloin tällöin, viimeisimpänä projektina tuunasin ilmoitustaulun kehykset uudestaan, tällä kertaa avaruusteemaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiperhonen? Joko neki on liikkeellä? :D Oooooh ihanaa,muitaki tuunaajia! Ite just eilen maalailin keittiöjakkaran jalkoja uuteen uskoon :)

   Poista
 2. Oi vitsit, onpa sulle sattunut ja tapahtunut kaikkea! Hui kamala noita muurahaisia, onneksi ne hävisivät kuitenkin nopeasti ja toivottavasti eivät palaa enää takaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sen tietää et ne ei pure tai mitää mut herranjumala ne on ärsyttäviä! :D

   Poista
 3. Ei oo kyllä yhtään plussan puolella. Tuntuu, että enemmän miinuksella ku viime vuosi. :(

  Mutta tsemppiä kovasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ku kans kuvittelin et viime vuos otti koville mut kyl tää tuntuu jo alussa rankemmalle :o

   Poista
 4. Hei kiitos vielä arpajaisvoitosta! Se tuli tänään perille :) Huippua, että mukana oli vielä vähän ekstratuotteitakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän oli nopsa,laitoin sen eilen! :D Ja minun piti sulle vielä laittaa mailia et nyt se on tulossa mut en ees kerenny.. :) Ihanaa et tykkäsit!

   Poista