keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Vink vink vink!

Heii!

Tänään vinkkaillaankin jutuista jotka täällä ovat tavalla tai toisella jatkuvasti käytössä. So listen up!


Krooninen epäpuhtauksien nitistelijä?
Jos sinun on pakko nitistellä esimerkiksi mustapäitä, käytä kahta vanupuikkoa tähän operaatioon. Näin et riko ihoa terävillä kynsillä,aiheuta niin helposti verenpurkaumia tai siirrä sormista pöpöjä ihoon. Vanupuikkojen päiden väliin on myös helpompi tähdätä tietty epäpuhtaus sekä saada aikaan juuri sopivan verran painetta että epäpuhtaus singahtaa ulos.Tykkäätkö käyttää tekoripsiä?
Älä jätä niitä kertakäyttöisiksi. Itse tykkään lähes joka meikissä käyttää näitä katseenavaajia mutta halpaa lystiä se ei ole jos ripsiä käyttää vaan kerran. Niinpä kaadan kämmenkuppiin misellivettä, lasken käytetyt ripset kämmenkuppiin ja varovasti liikuttelen ripsiä nesteessä. Miselliveteen liukenee ripsiin juuttunut meikki ja jopa paksumpikin kerros ripsaria.Murhaa beautyblender.
Hyvin harvoin olen törmännyt kenenkään käyttävän BB:tä koko pinta-alaltaan meikatessa, sitä en tee minäkään. Näin ollen olen alkanut halkaista meikkimunat aina keskeltä poikki - siten saan tuplaten käyttöikää munalle ja puolikkaat on helpompi pestä.


Oletko koukussa vartalonhoitoaineisiin?
Omiin lemppareihinihan kuuluu ehdottomasti Lushin Ro's Argan mutta joskus budjetti ei vaan salli sitä. Olen myös kausittain surullisen huono vartalonhoidossa. Kun nurkissa pyörii perusvartalovoiteita jotka eivät vaan jostain syytä iske (tuoksu,koostumus jne), kaadan ne purkkiin, sekoitan niihin oliiviöljyä ja käytän suihkussa vartalonhoitoaineina. Kun vartalovoiteesta tekee öljyisemmän, ei se huuhtoudu viemäriin ja sinä saat käytettyä jemmatun vartalovoiteen.


Nyt ehdottomasti kaikki teidän lempparivinkit jakoon, mitä niksejä käytätte kauneudenhoidossa?

2 kommenttia:

  1. Hyviä vinkkejä! Mä yritän aina muistaa käyttää niitä vanupuikkoja epäpuhtauksien perusteluun juurikin siksi, ettei sormista pääsisi siirtymään niin paljon niitä bakteereja iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas katkee pintaverisuonet nii herkästi et ku malttas olla ollenkaa nitistelemättä :D

      Poista