maanantai 4. huhtikuuta 2016

Violettia Dance Legendiltä

Eilen keskityttiin ekstra rakkauteen iholle joten tänään voisikin höpötellä kynsijutuista. Minullahan on tapana lakkailla kynsiä vähintään joka sunnuntai,se on jo enemmän totuttu rutiini kuin "kaunistautumishetki".


Mutta kyllä se täytyy myöntää että jotkin lakat tekevät näistä rutiineista väkisinkin kaunistautumishetkiä ja vielä ilman mitään ylimääräistä koristelua.

Olen nyt pikku hiljaa tutustellut Dance Legendiin merkkinä enkä voi kyllä sanoa katuvani. Tämän kertaisessa Just Another Star-lakassa on ainakin lähes kaikki kohdallaan!


Kuvia on aiiiiivan liikaa mutta koitin nyt saada kiinni tuon upean lähes holokimmellyksen jonka lakka saa aikaan. Tämä oli minulle ensimmäinen lopputulokseltaan näin erikoisen monimuotoinen lakka.

Just Another Star yllätti kivasti lopputuloksellaan että kuivamisajallaan. Ainoa hyvin peruspiirre tässäkin oli että tämä vaatii ainakin kaksi kerrosta. Tosin en kokenut sitäkään niin ongelmallisena kun tämä kuivuu suhteellisen hyvää vauhtia. Ensimmäinen kerros siis jää raidalliseksi eikä kynttä peittäväksi,tosin tämähän voisi olla hauska jonkin toisen lakan päälläkin!


Kestävyys myös tuntui minulla olevan hyvä. Lomaillessa ensimmäiset kulumisen merkit alkoivat näkyä vasta viikon jälkeen joka on minulle jo aivan huikeata! Minullahan siis yleensä lakat eivät kestä siisteinä muutamaa päivää pidempää.

Lakanpoisto oli myös vaivatonta vaikka kuvittelin tämän irti riipimisen olevan oma projektinsa ;)


Onko Dance Legend teille tuttu?

2 kommenttia: