perjantai 8. huhtikuuta 2016

Rennompaa perjantaita

Tänään onkin sitten esissä ihan vaan tälläinen höpöttely ja vinkkauskirjottelu.

Ensinnäkin,kai kaikki ovat jo kuulleet että NYX on vihdoin tuotu laajemmin Suomen markkinoille? Nyt tuota edullista merkkiä siis löytää useasta Sokoksesta ja Sokoksen verkkokaupasta. Minulla ei ole vielä yhtään NYXin tuotetta ollut mutta nyt on ehdottomasti kokeiltava!

Toiseksi verkkokauppa uutisia. Edullinen AVON on nyt lisännyt tilausvaihtoehdoikseen verkkokauppatilauksen eli konsulttia ei tarvita siihen väliin enää välikädeksi. Tätä on useammat varmasti odottaneet. Kuvasto ja tilausmahdollisuus löytyy siis totutusti www.avon.fi-sivuilta.

Toisena verkkokauppauutisena törmäsin siihen että Make Up For Ever tai tutummin MUFE on myös avanneet suomalaisen verkkokaupan ja sieltä taitaa saada -10% alennuksenkin nyt avaamisen johdosta. Näitä tuotteita pääsee kytistelemään www.mufe.fi-sivuilta.

Viimeisenä kiinnostuneille tiedoksi että Kardashian Beauty on nyt siirtynyt täysin yksinoikeudella K-Citymarketille ja on saatavilla sittareissa 20.4 lähtien. En ole kerennyt tähänkään tutustella mutta uskoisin että ainakin contour-tuotteita on luvassa ;)


Ihanaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!


6 kommenttia:

 1. hei vitsi en tiennytkään että nyxin tuotteita saa nyt suomestakin! kiitos vinkistä :)! pitääpä käydä viikonloppuna sokoksella ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikille Sokkareille ne ei kuitenkaan niitä tuo ja osa tulee vasta vähän myöhemmin mut Sokoksen sivuilta löytyy aikataulut ja paikkakunnat :)

   Poista
 2. Citymarket selvästi koettaa liehitellä meikkaamisesta tykkääviä, ensin Sleek ja nyt Kardashaniat, hyvä juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vielä toisivst sitä Sleekiä isommassa mittakaavassa.. :p

   Poista
 3. Tuosta Nyxistä olinkin jo kuullut, mutta en näistä muista! Kuulostaa oikein hyvältä ja ehkä mä voisin nyt kokeilla noita Avonin meikkejäkin =) MUFEn verkkokaupan käyn katsomassa heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et oli positiivisia ylläreitä,avoninki tilaaminen helpottu huomattavasti ton verkkokaupan myötä :)

   Poista