perjantai 1. huhtikuuta 2016

Vihdoin ne on minun!

Tässäkin hommassa iskee joskus aivan järjetön pakkomielle johonkin. Ja luultavasti vielä johonkin sellaiseen mitä ei voi enää saada,tietenkin!

Jo kauan aikaa olen himoinnut kahta limited edition palettia joita valmistettiin parisen vuotta sitten. Lyhyen myyntiaikansa jälkeen nämä tottakai katosivat ja niissä olikin oma hommansa jäljitellessä mutta nyt ne on saapuneet omaan uuteen kotiinsa<3


Diorin Trafalgarin muistanette varmaankin keskinapin karpaloisesta sävystä. Kun tämä tuli ulos,vilahti se vähän yhdessä sun toisessa blogissa. Sain tämän itselleni järjettömän pienellä summalla ja vain muutaman kerran käytettynä. Puuterimaisten tuotteiden säilymisestä ei tarvitse olla ihan niin huolissaan,pöpöt kun eivät lisäänny kuivassa. Hyvä tapa on kuitenkin desinfioida paletti kun se kotiutuu ja niin tein tämänkin kanssa.


Olen jostain syystä lähiaikoina alkanut hiipiä enemmän ja enemmän Clarinsin suuntaan. Olen aina tykännyt merkin ihonhoitotuotteista mutta nyt on alkanut viehättää kosmetiikkakin. Colors Of Brazil-paletin onnistuin löytämään täysin käyttämättömänä! Olo oli kuin lapsella karkkikaupassa. Palettiin kuuluu neljä puuterimaista sävyä ja vahamainen sininen rajausväri. Katsokaa nyt noita sävyjä!

Näissä merkeissä ei voi muuta kuin huokailla ja toivotella ihanaa viikonloppua,meikkikuviakin tottakai näiden tiimoilta tulossa :)


Mikä on ollut teidän viime aikainen pakkomielteenne?

4 kommenttia:

  1. Brazil on yksi omia lempipaletteja, kertakaikkisen ihana. <3

    VastaaPoista
  2. Anastasian kulmatuotteet kiinnostaa.

    VastaaPoista