tiistai 12. huhtikuuta 2016

Vintage Romance

Sleek tuli tänne rytinällä jokin aika sitten enkä usko että olen ainoa joka toivoo merkin tulevan tänne jäädäkseen. Merkillä on upea luomivärivalikoima ja paljon muitakin mielenkiintoisia tuotteita. Niinpä ajattelinkin näyttää yhden lookin merkin Vintage Romance paletilla.


Vintage Romancessa on muutama mattasävy mutta valtaosa sävyistä on metallinhohtoisia. Laatu hieman vaihtelee mutta kaikki värit ovat kuitenkin pigmenttisiä vaikka osa napeista onkin vähän murenevia.

Sävyt pysyvät koko paletissa ihanan romanttisina. Punaista,violettia ja hohtoa. Muutama neutraalimpikin sävy löytyy. Tässä meikissä olen käyttänyt paletin hohtavaa kultaista ja alarivin vasemmalta kolmatta ja neljättä väriä.


Pohjalle käytin vedenkestävää todella vahamaista rajauskynää jonka päälle tuputtelin tummanvioletin. Vahamaisen rajauskynän päälle väri tarttui tosi hyvin ja metallinhohtoisuus tuli upeasti esiin. Aloittamalla rajauksilla oli luomivärille helppo luoda jo valmis muoto silmien ulkonurkkiin. Häivytykseen käytin violetinpunaista joka melkein säikäytti pigmentillään mutta häivyttyi todella upeasti.

 Todella metallinen kultainen oli koostumukseltaan murenevampi mutta silti pigmenttinen. Sleekissä onkin kuulemma se ongelma että napit hajoavat herkästi enkä yhtään ihmettele tätä lausuntoa kun tutustelin tämänkin koostumukseen. Kultainen saikin tässä meikissä asettua silmien sisänurkkiin.


Kevyet ja muoviset pakkaukset sekä vaihteleva laatu ei varmastikaan ole kaikkien mieleen mutta itse tykkään näistä tämän merkin värikirjoista!


Onko teillä tuotteita Sleekiltä?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hyvin sattu muuki lookki paletin nimen kans yksiin :p

   Poista
 2. Mulla on Sleekiltä Original, jonka sävyjä käytän kesällä esim rajauksiin ja sitten se mattapaletti Ultra Matte V2, jota käytän normimeikissä. On kyllä ollut ihan hyviä paletteja molemmat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekki on nyt useempi paletti kantautunu ja tykkään oikeesti siitä miten paljon erilaisia sävyjä niistä löytyy ^_^

   Poista