keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Sinistä rajausta

Lupailin aiemmin vähän jotain lookkia tällä Colors Of Brazil-paletilla joten täältä pesee!


Olin itseasiassa aika yllättynyt että oranssi on värinä aika kesy mutta vahamainen rajausväri onkin sitten ihanan räväkkä. Puuterimaiset värit ovat siis kaikenkaikkiaan neutraalimpeja mutta onneksi tästä paletistä löytyy myös jokin "twist".

Olen alkanut fanitella Clarinsin kausituotteita ihan täysillä ja odotankin innolla mikä mahtaa olla seuraava! Uutuuksista puheenollen,olenpa törmännyt blogeja lueskellessani Cliniquen uuteen meikkivoiteeseen joka on Chubby Stick muodossa ja NYXillä lanseerattuihin väritippoihin - niitä löytyy niin valkoisena,oranssina,tumman ruskeana kuin metallinhohtoisinakin. Ne on siis tarkoitettu oman meikkivoiteen sävyn muokkaamiseen ja toivon että ne nyt rantautuvat tännekin,vihdoin kun NYXkin tuli.


Mutta tämän päivän lookin pääpointtina oli vain paksut ja näyttävät siniset rajaukset. Vaikka rajauskakku on vahamainen,jämähtää se hyvin kiinni oltuaan ihon lämmön kanssa tekemisissä. Luomivakoa varjostin todella hennolla kädellä ja sävyksi valikoitui harmaaseen taittava sininen. Olen aina rakastanut paksuja rajauksia ja välillä väriä vaihtamalla näihin saa jotain uutta ;)

Näitä rajauskakkuja tuntuukin olevan useassa Clarinsin paletissa luomivärien kaverina ja koska tässä on näin hyvä koostumus on se ajatuksena aivan loistava.


Onko teillä jokin tietty meikkityyli joka iskee?

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään sinisistä rajauksista kesällä, näyttää hyvältä itsellä hieman ruskettunutta ihoa vasten, talvella en laittaisi, vaikka ihailen sinisiä rajauksia sitten muilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan vuoden ympäri niin kalpeita et saapahan vähän väriä pimeyden keskellä talvellaki.. :P

   Poista
 2. Kiitos kun muistutit tuon paletin olemassaolosta :D Multakin nimittäin löytyy tuo. Ja siniset rajaukset kuuluu ehdottomasti kesään! Mäkin innostun keväällä ja kesällä enemmän käyttämään värejä, vaikka en mitään sateenkaarimeikkiä teekään :D Tosin mustaa rajausta käytän muutenkin nykyään harvemmin. Usein teen vihertävän, harmaan tai ruskean rajauksen pehmeällä kynällä, jolla lopputuloksen saa utuisammaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä mennää joko yleensä paksuilla rajauksilla tai kokonaan ilman,kai se kultanen keskitieki ois hyvä löytää.. :p

   Poista