tiistai 29. maaliskuuta 2016

Vähän oranssia ja niittiä

Pääsiäinen meni jo mutta kevät tulla jolkottaa joten onhan se nyt laitettava jotain pirtsakkaa kynsille!


Tällä kertaa kynsillä keikkuu Mavalan Garden Party-kokoelman Jasmin ja Lumenen Summer Glow. Kontrastit on ainakin kohdillaan turkoosia vasten mutta näkyypä ainakin juuri miten oranssi tuo Lumenen lakka oikeasti on!

Se on sanottava että olisipa joka lakassa samanlainen suti kuin tuossa Lumenessa - aika leveä mutta pyöreäreunainen. En ole ikinä saanut tuolla sudilla kynsinauhoja sotkettua ja koko kynnen lakkaamiseen tarvitaan vain muutama veto.


Koostumukseltaan molemmat ovat juuri sitä laatua mitä rakastan,huolellisesti levitettynä molempia tarvitsee vain sen yhden kerroksen. Jasmin on hieman hankalampi creme-koostumuksensa vuoksi mutta kyllä senkin kanssa yleensä tuurilla onnistuu ;) Milloinkohan Mavala muuten vaihtaisi pois ohuesta siveltimestään?


Näiden kahden niin eriväristen lakkojen kaveriksi päätin laittaa vaaleammille kynsille vielä matalat neon-niitit. Kiinnitys oli simppeliä päällyslakan avulla mutta kynteni ovat aika kaarevat näinkin isoihin ja joustamattomiin koristeisiin. Niinpä tumppasinkin kunnon kerroksen päällyslakkaa täyttääkseni niittien reunat ja hyvin ne pysyivät paikallaan useamman päivän :)


Joko kevät näkyy teidän kynsillänne?

4 kommenttia: