torstai 14. huhtikuuta 2016

Vesimelonin tuoksuista kiiltoa


Ja vielä näihin YSL hairahduksiin. Olen aivan heikkona tämän edessä.

Volupte Tint-In-Oil on ollut aivan ihana tuttavuus. Koostumus on ohuen öljymäistä ja jättää huulille todella voimakkaan kiillon. Tokihan koska koostumus on ohut,ei öljy kestä huulilla kauaa mutta se jättää jälkeensä häivähdyksen väriä joka ei niin vaan kulukaan pois. Tuotteessa on jopa neljää erilaista öljyä joten huulien hoito on samalla taattu!


Jos tätä kerrostaa useamman kerran huulille,tulee pohjasävystä koko ajan voimakkaampi. Itse olen huono lisäilemään huulituotteita kesken päivän joten teenkin niin että sipaisen tämän huulille aamulla ja lievä sävy kestää huulilla kiillon hävittyä koko päivän.

Tuoksu on hauska,olin jostain lukevinani että YSL:n klassinen kosmetiikan tuoksu on mango mutta olen aina yhdistänyt nämä tuotteet vesimelonin tuoksuun joten sillä linjalla mennään!


Levityspää tässä on vähintäänkin erikoisen näköinen mutta näppärä - kaareva puoli mukautuu hyvin alahuulen muotoon ja toinen puoli terävine kärkineen mahdollistaa tarkemman levityksen ylähuulelle.

Cherry Me Cherie on värinä itseäni retiisinpunaista muistuttava. Useamman kerran kerrostettuna väri kerääntyy huuliin aika intensiivisen kirkkaana mutta kerran levitettynä lopputulos näkyy alla.


Ja tuo ulkomuoto.. Minun silmissäni YSL vaan ei osaa epäonnistua!


Mikä on teidän tilanteenne huuliöljyjen kanssa?

2 kommenttia:

  1. Nätti. Mä en ole päässyt sinuiksi huuliöljyjen kanssa, mutta YSL:n ostaisin, jos ostaisin.

    VastaaPoista