tiistai 19. huhtikuuta 2016

Pinkkiä Dance Legendiltä

Pääsin eilen useamman vastoinkäymisen jälkeen toiseen kotiin ja täällä päässä on pää vieläkin ihan sekaisin.. Aikaisin lähtevissä lennoissa on se huono puoli että silloin jää unet vähäisiksi - lähdin aamuyöllä kahdelta bussiin,seitsemältä ensimmäiselle lennolle ja olin täällä vasta yhdentoista jälkeen. Tuolle välille unta kertyi tunti joten eilinen ja tämä päivä on mennyt aivan kuutamolla. Sen lisäksi selvisi että suihku oli hajonnut täällä päässä,ai että tätä meininkiä taas.

Mutta nyt voisin näyttää teille ohimennen Dance Legendin toisen lakan joka pysyy samassa Wow Prism-sarjassa kuin aiemmin näyttämäni violettikin :)


Tässä oli violettia versiota parempi peittävyys ja näissä kuvissa näkyvissä lakkauksissa on vain yksi kerros. Kimmeltävyys vaan lisääntyy useammalla kerroksella joten tottakai tälläinen harakka tahtoo laittaa useamman kerroksen ;)

Tässäkin kuivamisaika on lyhyt joten useampikin kerros on vaivaton laittaa!


Jo nämä Dance Legendin lakat ovat saaneet minut uteliaaksi muista ei-niin-yleisistä merkeistä - tässäkin laatu ja lopputulos on niin hyvä. Tykkään koristella kynsiä mutta mikä sen parempaa kiireessä kuin niin upea lakka ettei sen kanssa tarvitse koristeluja?

Wow Prism-sarjassa on AIVAN UPEITA sävyjä,niitä selatessa alkaa harmittaa ettei minulle ole ajautunut näitä useammassakin värissä.


Jos siis satutte törmäämään näihin,napatkaa ihmeessä mukaan ja kokeilkaa. Lakan poistaminen oli tämän kanssa ihan yhtä simppeliä kuin violetinkin joka ainakin minun silmissäni on suuri plussa.Joko siellä on vaihdettu keväisempiin/kesäisempiin lakkoihin?

6 kommenttia:

 1. Wow prismit on kyllä upeita lakkoja.

  VastaaPoista
 2. Toi on niin nätti. Tulee ja ei tule, nyt on kynsissä sinistä ei niin kesäistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täälläkin yritetään vasta sisäistää että kesä on tuloillaan :P

   Poista
 3. Vau! toi on kyllä ihan täydellisen värinen kynsilakka :) pinkkiä ja kimalletta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mullakin henkinen harakka hykertelee onnesta! :D

   Poista