lauantai 16. huhtikuuta 2016

Mattaavaa Essenceltä

Täällä lomailu vielä jatkuu! Niinkuin arvatakin saattaa - kipeäksihän sitä ollaan tulossa. En ole sairastanut kertaakaan yli vuoteen joten tokihan se on sairastettava heti kun pääsee maasta ulos ;)

Ajattelin nyt silti kirjoitella vähän Essencestä. Mikäli olet minua seuraillut jonkin aikaa tiedätkin jo että suosin Essencen ripsareita - ripsarit on se tuoteryhmä johon panostan vain harvakseltaan. Nyt kun Essencen saatavuus on kuitenkin huikeasti parantunut,on kokeiltava muutakin!


Stay All Day Translucent Fixing Powder on irtojauhemuodossa oleva valkoinen puuteri. Tässä on näppärästi välikansi jottei puuteria ole joka paikassa valtoimenaan,ihmettelen vieläkin miten joillakin irtopuuterivalmistajilla se puuttuu.

Puuteri on täysin valkoista mutta väritöntä iholla. Tämä ei saa meikkivoidetta tummumaan tai muuttamaan väriä eikä tuo lisää peittokykyä,tämän pointti onkin vain mattapintaistaa meikkipohja ja pitää se sellaisena.


Itselläni on käytössä puuterista riippumatta puuterisivellin etten vain hölväilisi kasvoja turhan jauhoisiksi. Tätä varovasti laittaessa lopputulos on itseasiassa aika heleä,en ole INCIä kurkannut mutta arvelisin tässä olevan hitusen valoa heijastavia pigmenttejä.

Varovaisesti tämän kanssa kannattaakin toimia,olen muutaman kerran taputellut tätä turhan innolla ja lopputuloksena on kevyen mattaamisen sijasta kalkkimainen ja jauhoinen lopputulos. Kevyesti laitettaessa tämä ei myöskään korostanut kuivia kohtia mutta runsaammalla kädellä laitettaessa toi kyllä ksikki kuivemmat kohdat esiin!


Mutta sitten se minua eniten ilahduttanut piirre - kasvot kestivät kauemmin kiillottomina hikisissä olosuhteissa kuin normaalisti käyttämälläni Natural Coden mattaavalla puuterilla. Sanoisin siis että oikein mainio budjettiversio irtopuuterista muillekin jotka ovat uteliaita Essencestä ;)


Onko teillä irtopuutereita käytössä? Mikä merkki on paras ja miksi?

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään valtavasti Joe Blascon No Color puuterista, se jättää sellaisen utuisan pehmeän harson ihon pinnalle, kun on tarpeeksi hienojakoista. Sensain irtopuuteri on toinen hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle olis mieluisin irtopuutereista varmaan sellanen vähän heleyttävä ja blurraava,irtopuuterit vaa on mulle vieläkin vähän vieras käsite :)

   Poista
 2. Mä olen tästä käyttänyt jotain vanhempaa versiota usemman purkin, mutta nyt on ainakin pakkaus hieman muuttunut. Mulla on nyt Vichyn irtopuuteri, jota oikein suositellaan laittamaan iholle aivan liikaa parin minuutin ajaksi, jonka jälkeen ylimääräiset suditaan pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mattaantuupahan/kiinnittyypähän meikkipohja ainakin! :D Tulispa Essenceltä enemmän kausituotteita Suomenkin kamaralle,niissä olis välillä niin kivoja juttuja.

   Poista