tiistai 26. huhtikuuta 2016

Mugler himottelut

Täällä aika on mennyt leppoisasti - tämän koko reissun tarkoitus oli ettei minulla ole suunnitelmia tai aikatauluja ja se onkin toteutunut loistavasti! Tunnun jämähtävän oravanpyöriin herkästi ja onkin ihanaa ettei tarvitse aikataulutella.

Mutta nyt siis päivän aiheeseen,Thierry Mugleriin. Lentoa vaihtaessani minulla oli aikaa haahuilla ja mikä parempaa kuin haahuilu hajuvesipuolella. Muglerin tuoksut jakavat VOIMAKKAASTI mielipiteitä,niitä yleensä rakastaa tai ei voi sietää. Minuun ne ovat iskeneet täydellä voimalla ja haluankin haaveilla teille kahdesta lentokentällä tuoksuttamastani tuoksusta.

Molemmat näistä tuoksuista ovat itseastiassa Alien-tuoksuperheen variaatioita mutta alkuperäiseen Alieniin verrattuna näissä on jokin "twist".Tässä näkyy Alien Oud Majestueux joka on huumaava niin tuoksussaan kuin hinnassaankin. Suomen hintaa en tiedä mutta tämä on jo punnista käännettynä suunnilleen 150e ja Englannissahan tuoksut ovat halvempia kuin meillä. Toivotaan etten tosissani rakastu tai tämän hankkiminen tulee kirvelemään niin pirusti!

"Sensuality and ardor are the main characteristics of this edition. Top notes of the composition vibrate in rhythm of spices by creating harmony of hot cardamom and flamboyant chords of saffron. The heart provides jasmine flowers typical of the popular Alien, combined with cashmeran, leaving authentic signature of the original composition, surrounded by flavors of precious oud creating a fragrant swirl around the woody-floral blend and making the base mysterious and deep. Composition of the fragrance is characterized as woody-floral with expressive amber" 

Tuoksuteltuani tätä ensimmäisenä tuli mieleen syvä,makea ja maanläheinen tuoksu. Muglerin taidonnäytteistä voi odottaa mitä vaan ja niin vaan tähänkin on ympätty kunnon lista voimakkaampia ja vaikuttavia tuoksunuotteja. Tässäkään tuoksussa Mugler ei leiki kevyessä sarjassa vaan todellakin täyttää kaikki aistit!


Alien Essence Absolue on minun nenääni huomattavasti lämpimämpi mutta todella syvä ja pohjalta savuinen tuoksu. Tässä on sitä turvallisuuden tunnetta tuovaa lämpöä mutta ilman että mennään ällöttävän makeisiin vivahteisiin.

"A fusion of the floral notes of jasmine sambac, the heliotrope flower and iris combined with the warm and mysterious notes of myrrh and cashmeran wood and the bewitching notes of white amber and vanilla."

Tämä neljä vuotta sitten julkaistu Alienin versio on jäänyt minulta jotenkin aivan pimentoon. Mugler tekee sitä samaa mitä monet muutkin merkit eli julkaisee tuoksujen "sisaria" jotka minulta menevät joka merkiltä herkästi ohi. Suomen hintaa en taas tiedä mutta punnista nopeasti käännettynä tämä pyörii siinä seitsemänkympin hujakoilla joka onkin Muglerille aika tyypillinen hintaluokka.


Mugler tekee niin erikoisia,erilaisia ja aisteja täyttäviä tuoksuja että täällä ollaan aivan myytyjä! Onko Mugler teille yes or no?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti