maanantai 21. maaliskuuta 2016

Uutuuksien fiilistelyä

Niinkuin kosme-intoiluun kuuluu,seuraan blogeja myös Suomen ulkopuolelta. Noista ulkomaalaisista blogeista onkin alkanut kaikua tietoa että Clarinsille on tulossa ihania uutuuksia!


Aiemmin Clarinsilla onkin ollut esimerkiksi omaan ihovoiteeseesi sekoitettavia itseruskettavia-tippoja mutta nyt heille on tulossa oikein kolmin kappalein tehotippoja.

Booster Energy virkistää väsynyttä ihoa. Otollinen niille jotka harrastavat myöhäisiä öitä,joiden elämä on hektistä tai jotka matkustavat paljon.
Booster Repair Rauhoittava ja korjaava. Rauhoittaa punaisuutta ja ärsytystä. Otollinen iholle joka on altistunut auringolle/palanut,altistunut kloorivedelle tai ääriolosuhteille.
Booster Detox tekee ihosta säteilevän ja virkeän. Sisältää muun muassa vihreän kahvin uutetta joka tunnetaan detox-vaikutuksestaan. Auttaa taistelemaan ilmansaasteiden vaikutusta vastaan iholla.

Ideana on siis että voit käyttää omia luottotuotteitasi,vaikka meikkivoidetta, ja lisätä omiin tuotteisiisi tehotippoja ihon tarpeista riippuen. Aivan loistavaa!


Mitä mieltä te olette tälläisistä tehotuotteista?

2 kommenttia:

  1. Detoxia mulle heti! :D Kivan pirteät värit noissa Clarinsin tuotteista, jotka kyllä saavat heti kiinnostumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on aivan loistavaa et on vihdoin tajuttu ettei ihmiset välttämättä oo valmiita luopumssn lempparirasvoistaan tms joten nyt voiki lisätä niihin vaan jotain ekstraa :)

      Poista