maanantai 21. maaliskuuta 2016

Jos vähän kynsijuttuja

Tässä taas muutamat kynsifiilistelyt menneiltä viikoilta. Tein tuossa jokin aika sitten kauppaa erään kynsibloggarin kanssa ja viime viikot onkin menneet haalintoja ihaillessa!


Ensimmäisenä on sanottava että miksi ihmeessä en ole ennen kokeillut kynsien siirtokuvia! Nimettömässä näkyvä on siirtokuva jonka käyttö oli nopeaa ja näppärää. Siirtokuvathan siis toimivat niinkuin muksuina käytetyt tatuoinnit - niitä liuotetaan ensin vedessä jonka jälkeen ne paperilla painaen siirretään paikoilleen. Kesto on parempi kuin kynsitarroilla ja koska pinta on täysin sileä ja matala,ei ne myöskään repeydy irti. Kun nämä sinetöi päällyslakan alla,lähtee ne pois vasta kynsilakan poistovaiheessa.Toisena sitten kokeiltiinkin oikein kimaltavia lakkoja joista voisinkin kirjoitella enemmän jostain vaiheessa. Olen nyt varovasti tutustellut kynsi-intoilijoiden suosimiin merkkeihin. Näissä on kyllä aivan ihania efektilakkoja!


Onko siirtokuvat teille tuttu ilmiö?

2 kommenttia:

  1. Mulla on muutamat ystävän antamat siirtokuvat, mutta en ole koskaan käyttänyt niitä. Pelkään, että hermot palaisi kesken laiton. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita liotellessa tuli kyllä ihan lapsuus mieleen! :D

      Poista