maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kun ripsariin palaa käpy

Viimeisimmän ripsari-kitinän kylkeen onkin hyvä jatkaa samalla linjalla. Jatketaan siis kitinällä ;)


Nämä ripsarit on vasta tilattu eräältä firmalta mutta pohdittuani tätäkin hieman,tuskin nämä niitä tuoreimpia tapauksia ovat.. En edes muista milloin Rimmelillä on ollut tehosteripsareita? Hairahduin näihin juurikin sen takia että nämä ovat räväkän värisiä.

Itse en käytä tälläisiä yksinään vaan mustan ripsarin päällä tuomaan vähän jotain ekstraa. Yksin käytettynä silmäni jäävät jotenkin "valjun" näköisiksi,jotenkin omaan silmääni näytän tosi kummalta ilman tummien ripsien tuomia kehyksiä.NÄMÄ OVAT AIVAN USKOMATTOMAN KUIVIA. Siis tarkoitan niin kuivia että ripsiväriharjan päässä oleva massamöykky on ainoa paikka mistä ripsaria saa tarttumaan mitenkään ripsiin. Voitte uskoa sitä ketutuksen määrää..


Nyt kysyisinkin,millä merkillä tiedätte olevan hyviä värillisiä ripsivärejä?

2 kommenttia:

  1. Ainakin YSL:n Faux Cilsilla on oikeasti luumu ripsari ja tykkään siitä tosi paljon. Näin värikkäitä toimivia ei tule mieleen, mutta mulla on just testissä Faux Cilsin pinkki, katsotaan miten sen kanssa käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tais olla muistaakseni Lancomellakin sellanen luumuinen ripsari,kattelinkin sitä jo vähän sillä silmällä kun se kävis kivasti vihreiden silmien kaveriks.. ;) Tuntuu nää räväkämmät olevan aina vähän kausittaisia.

      Poista