keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tämän hetken kerrostettavat

Olen jo aiemmin höpötellyt miten mimun ripsarirutiiniini kuuluu aina kaksi ripsaria. Ensin levitän erottelevan ja sen päälle pituutta ja runsautta antavan. Tykkään siis yleisesti ottaen näyttävistä ripsistä. Oman jännityksensä tähän tuo se että usein kokeilumielessä nappaan ripsarini aika summan mutikassa. Tuleepahan kokeiltua erilaisia!


Tällä hetkellä vuorossa onkin Kicksin Extreme Extension ja Lumenen Blueberry Volume Black Crystal. Suoraan sanottuna en edes tiedä milloin tälläinen on ollut Lumenella myynnissä.. Itse nappasin sen Anttilan alelaarista ja mietin että pieniä "glitter"hitusia sisältävä ripsari voisi olla hauska pohjakäytössä.


Kicksin ripsivärissä on kovamuovinen harja joka nappaa mukaansa RUNSAASTI massaa. Itselläni tämä ei toimikaan ilman ns. pohjaripsaria,saisin sillä vain ripset klimppeihin ilman ko eroteltuja ripsiä. Minun makuuni harjan kampamaiset rivit ovat liian harvakseltaan. Välit täyttyvät märän notkeasta massasta ja sitä ei saa kunnolla kammattua ripsiin puuttuvien kampojen takia.

Tämä olisi voinut olla oikein toimiva ripsari itselleni jos massa olisi paksumpaa ja kamparivejä tiuhemmassa. Tämä nimittäin ei varise tai sula iholle päivän mittaan. Kerrostaa tätä ei päivän mittaan oikein voi koska tämä kovettuu joustamattomaksi ripsissä.


Minulla oli jotenkin todella huono tuuri ripsarien kanssa tällä kierroksella.. Lumenen ripsari on vaan puhtaasti huono. Ja niinkuin aiemmin mainitsinkin,kävin kyseenalaistamaan tämänkin tuoreutta jo kotiin päästyäni.

Harja on hauska pitkula ja harja tarpeeksi tiheä erotteluun. Sen sijaan massa on järkyttävän kuiva,huono tarttumaan ripsiin ja ns. miniglitterit massasta eivät erotu tai jos erottuvat niin siinä vaiheessa kun ne ovat kuivasta harjasta varisseet jo poskille levitysvaiheessa. Ja se mitä en voi ymmärtää on se että vaikka kyseessä on vesiliukoinen ripsiväri,EI SE TAHDO LÄHTEÄ IRTI. Varsinkaan ihosta pesun jäljiltä. Ja minullahan kaikki ripsarit lähtevät irti normaalilla vaahtoavalla geeliputsarilla.


Ihan uskomaton tuuri tällä kertaa! Tykkään kokeilala erilaisia ripsareita joten nyt kehiin teidän lempparinne. Mikä on siis teidän mielestänne paras ja minkä ominaisuuksien takia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti