keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kimaltavaa pohjustamista

Lupasinhan lisää Yves Saint Laurentia! Pieni pala minusta ehkä kuolee katsoessa näitä kuvia,olen niin sulaa vahaa tämän merkin ulkonäön ja tuotteiden suhteen..

Yves Saint Laurent Touche Eclat Blur Primer tulee painavassa lasipullossa joissa yksityiskohtina toimii kulta niin ulkokuoressa kuin sisälläkin. Tässä paksussa geelissä nimittäin on pieniä kullan värisiä hippusiakin! Geeli on todella paksua,niinkuin kuvasta voi päätellä ei se liiku nesteen tapaan vaan pullosta näkee selkeästi minkä verran tätä on käytetty. Tuoksu on raikkaan kukkainen muttei kuitenkaan häiritsevä.


"The first radiance boosting foundation primer that combines the light of Touche Éclat and the perfecting effect of blur. Formulated with 4 nourishing oils, skin is left incredibly soft without greasy residue. Immediately the look of skin is improved: pores look diminished, skin texture feels smoother, skin tone looks more even and luminous. Free of dulling opaque fillers, the transparent texture is available in one universal shade with subtle sparkles of golden light for maximum luminosity. Suitable for all skin tones, including sensitive."

Tähän on siis yhdistetty neljä ravitsevaa öljyä ja blurraava efekti. Pohjustaja tuntuu sormen alla silikoniselta niinkuin nämä blurraavat tuotteet yleensä. Tätä neuvotaan käyttämään kasvoille pumppauksen verran mutta minä olen ottanut tätä niin vähän kerrallaan kun pumppu antaa ja se on omaan makuuni ollut tarpeeksi. Tämän levityksen jälkeen kehoitetaan odottamaan ainakin kymmenen sekunttia että pohjustaja asettuu ja sulaa kunnolla paikoilleen.


Tätä voi hyvin vedellä koko nassuun mutta uskoisin että silmämeikki sulaa tämän päällä päivän mittaan. Silmänalusille tämä sen sijaan on ollut todella positiivinen yllätys,iho näyttää pehmeämmältä eikä peiteaineet kuiva kuivan näköisiksi! Selvää häivyttävää ja ihohuokosia täyttävää vaikutusta tällä on,meikkivoide liukuu sileänä iholle ja määrällisesti meikkivoidetta tarvitsee huomattavasti normaalia vähemmän. Kultaiset hiput eivät ,myöskään pistä silmään iholla vaan ne tuntuvat "sulavan" myös levityksessä.

Ehkä ihan rasvaisimmalle iholle en tätä suosittelisi,tämä tuntuu sen verran kosteuttavalta. Uskoisin että parasta kohderyhmää olisi jo ikääntyvän ihon omaavat normaali/kuivaihoiset. Tosin minullakin tämä tuntuu toimivan hyvin atoopikkona joka kärsii myös mustapäistä.


Minähän olen jo kauan haikaillut sen YSL:n blurraavan valkoisen puuterin perään ja nyt kun olen taas useamman tuotteen verran päässyt takaisin tämän merkin makuun.. Ei paluuta taida olla. Pääsin jo tästä intohimosta Yves Saint Laurentia kohtaan kerran mutta tämä hairahdus taitaa koitua kohtalokkaaksi ;)


Käytättekö te ihohuokosia häivyttäviä tuotteita ja mitkä ovat lemppareitanne?

2 kommenttia:

  1. Mä en välttämättä tykkää ihan hirveän blurraavista tuotteista omalla iholla, kun ne tahtoo lähteä rullautumaan. Mutta pieni blurraus on aina jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei tunnu rullautuvan mut tuo yliliukas pinta tuntuu kyl hassulta ennen meikkivoiteen levittämistä! :D

      Poista