perjantai 24. joulukuuta 2021

Kauneusbloggaajien Joulukalenteri - Luukku 24

 Heii ihanatđź’“


Vaikka joulu hiipi niin varkain, on jouluaatto nyt täällä. Olen itse kipuillut tänä vuonna joulufiiliksen kanssa, mutta päätin olla itselleni armollinen - otin aikaa itselleni ja tein juuri niitä joulujuttuja, jotka tuntuvat minusta hyvältä ilman minkäänlaista suorittamista.
 
En pystynyt väkisin vouhottamaan ja puuhaamaan. Ripustikin sitten vain punaiset verhot, lisäsin jouluisia tekstiilejä kotiin ja kauniin jouluiset kupit keittiöön. Tein rakkaimmille joulukortit ja hankin pienet joulumuistamiset. Kaiken minulle kruunasi jouluntuoksuissa palava tuoksukynttilä.

Olethan siis myös itsellesi hellä ja lempeä. Jos joulu ei tunnu hyvältä tänä vuonna, on se ihan ookoo. Joulufiilistä ei voi pakottaa, eikä se sieltä myöskään itseä rankaisemalla tule. Nauti glögistä ja tunnelmasta, anna mielelle tilaa.
 

Haluan muistuttaa teitä vielä Kauneusbloggaajien Joulukalenterista ja sen luukuista, kaikki luukut löytyvät tämän linkin takaa ja jos sinulla on aikaa, niissä riittäisikin sitten lueskeltavaa lempeinä joulun pyhinä💓 


Lämmintä Joulua💓
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti