sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Palmer's - Jalkojen tehohoito syksyä vasten

Heii!
 
Ilmat kun tekivät äkkiviilenemisen, on hyvä aika katsahtaa jalkoihin ja jalkojen hoitoon. Kelien ollessa lämpimämmät, ei jalat välttämättä tarvitse niin paljon huomiota, mutta huomaan ainakin itse heti ilmojen viiletessä, että iho alkaa kauttaaltaan kaivata enemmän rakkautta.

Olen maininnut Palmer'sin tuotteista itse aiemminkin, merkki kun on kulttituotteita pullollaan. Palmer'sin tuotteiden pääteemana näkyy usein ihon ravitseminen ja pehmentäminen, näin kokisin myös merkin jalkojenhoitotuotteetkin.
 
 
Jalkojenhoitosarjasta löytyy kaiken kaikkiaan kuusi tuotetta. Tästä postauksesta löytyvien tuotteiden lisäksi löytyy perinteisen kaakaovoin jalkavoide, sekä kookosöljysarjan kuorinta-aine ja jalkavoide. Halusin itse ensin tunnustella näitä hieman erilaisempia tuotteita, sillä perinteistä jalkavoidetta tästä ei löyty.
 
Mutta aloitetaan jalkojen kuorimisesta, eli Foot Magic Scrubista. Kuorinta-aine on pakattu yllättävänkin pieneen tuubiin ja massan ollessa paksua, ei se välttämättä ole kovinkaan riittoisaa. Kuorivat rakeet ovat tuotteessa aika isoja ja miellyttävän tiheässä, tällä saa hyvin kuorittua jalkojen pintakarheuden. Koen, että tälläiset tuotteet ovat nimenomaan suunnattu pehmentämään ihon pintaa, itsessään kovettumiin tämä ei pysty. Tuoksu on kaakaovoinen hitusella piparminttua, iso osa Palmer'sin tuotteista nojaa kaakaovoihin ja tykkään itse sen tuoksusta tosi paljon. INCI:stä löytyykin fyysisesti kuorivien ainesosien lisäksi myös kaakao- ja sheavoita. Kuorinta-aine jättää jalkoihin ekstra puhtaan tunteen ja tämän jälkeen onkin ihana levittää jalkoihin paksu jalkavoide tai mikä ettei jopa jalkanaamiot
 
 
Seuraavaksi päästäänkin sitten merkin Coconut Foot Oiliin. Kyseessä on siis nimenomaan jaloille tarkoitettu öljy, joka on pakattu kätevästi pumppunokalliseen pulloon. Öljyjen pakkausmuodot ovat usein vähän huonot, esimerkiksi flippikorkillinen saa aikaan vain sotkua, sillä olinkin tyytyväinen tämän tosi maltillisesti annostelevaan pumppuun. INCI-listaa kurkatessa huomaa tämän olevan aika monipuolinen öljysekoitus. Joukosta löytyy tottakai kookosta, mutta myös esimerkiksi mantelia, macadamiapähkinää, laventelia, teepuuöljyä sekä eukalyptusta. Koostumus on kuitenkin yllättävän kevyt, eikä tämä jää pyörimään iholle pitkäksi aikaa. Suosittelen silti laittamaan tämän jalkoihin vasta sänkyyn kiivetessä tai sitten pukemaan sukat jalkaan öljyn ihoon hieromisen jälkeen. Tuoksu on lähinnä sekoitus pehmeää (ei ylivoimaista) kookosta ja hieman eukalyptusta.
 
Viimesenä sitten se tuote, joka sai minut kiinnostumaan Palmer'sin jalkatuotteista alunperinkin, eli merkin Heel Repair-puikko. Puikkotuotteet jaloille ovat aivan älyttömän käteviä, näin tuotetta ei tarvitse levittää käsin lainkaan. Itse levitän tälläiset tuotteet suoraan jaloille ja sen jälkeen hieron jalat yhteen, valmista tuli! Palmer'sin jalkapuikko pohjautuu voihin (kaakao ja shea) ja sillä se kestääkin kiinteässä muodossa ennen kuin sulaa ihon lämmössä hieman notkeammaksi. Tuoksuna on tuttu kaakaovoin tuoksu, tokihan siihen on taas lisätty hieman piparminttua, mutta minun onnekseni näissä sitä on kuitenkin hyvin vähän eikä viilentävään efektiin asti. En ole koskaan tykännyt viilentävistä aineosista ihonhoitotuotteissa ja jalkatuotteissa varsinkin niitä tuntuu olevan lähes poikkeuksetta. Tuotteena tämä imeytyy hitaasti ja ottaa oikeasti aikansa, sillä olenkin käyttänyt tätä itse pääasiallisesti öisin. Parhaimmillaan olen kokenut tämän olevan jo imeytyneen jalkavoiteen päällä, ihon kuivimmilla kohdilla tehohoitona pehmentämässä.

 
Palmer'silla on kaiken kaikkiaan ihan älyttömän toimivia tuotteita varsinkin kuivaihoisille. Usein Palmer'sin tuotteista tunnutaan mainostavan nimenomaan niitä, vaikka merkillä kuitenkin on tuotteita myös muun muassa arpien vaalentamiseen, vauvoille ja rasvoittuvalle iholle. Tällä hetkellä Suomessa Palmer'silla ei taida olla maahantuojaa, tosin olen törmännyt merkin muutamiin tuotteisiin Rustassa.

Onko sinulla suosikkituotteita jaloille, vai vieläkö etsit omia lemppareita?


Rentouttavaa sunnuntaita ihanat💓
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti