keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Maailman Sydänpäivä 29.9 + poskipuna arvonta!

 *saatu ilmaistuote

 

 

 Heii ihanat!

Tässä tuleekin sitten syy siihen, miksi en teille viikonloppuna näpytellyt uutta postausta. On nimittäin jälleen sydänpäivän ja siihen liittyvän arvonnan vuoro. Haluan nostaa joka vuosi sydänpäivää esiin ihan yksinkertaisesti näkyvyyden takia. On hyvä muistutella ihmisiä, ettei sydänsairaus ole vain vanhemman väestön ongelma ja että omasta kehosta on hyvä muistaa pitää huolta💓
 
Tänä vuonna päätin, että pidetään tauko punaisista huulista ja arvotaan teille sitten teemaan sopiva poskipuna. Tänä vuonna mukaan lähti Ruohonjuuri ihanan ylellisellä Zuiin poskipunalla, niinpä arvonnan voittaja saakin sitten suoraan postia Ruohonjuurelta itseltään!
 

Zuiin Melon* on on sävyltään viileän vaaleanpunainen, joka taittaa lämpimän kultaisen hohtavaksi. Tykkään itse todella paljon hohtavista poskipunista, ne tuovat ihoon eläväväisyyttä ja värisävyihin ulottuvuutta. Markkinoilla tuntuu myös olevan enemmän mattaisia punia, sillä olenkin aina todella onnellinen törmätessäni tälläisiin :)

Melonia on verrattu Narsin kulttipuna Orgasmiin ja aivan kuin Orgasmkin, näkisin tämän sävynä sopivan todella monenlaisille ihonsävyille. Tummemmalla iholla tämä toimisi enemmänkin kauniina korostustuotteena.

Tykkään Zuiin puuterituotteiden laadusta ja siinä tämäkään ei kyllä petä odotuksia! Poskipuna kerrostuu kauniisti ja häivyttyy helposti, tämän kanssa on helppo kokeilla erilaisia meikkilookeja erilaisilla intensiteeteillä. Vaikka koostumus on huomattavan kiinteä, on tämä tuotteena todella pigmenttinen ja riittoisa, olen itse levittänyt tämän löysällä siveltimellä äkki-övereiden välttämiseksi.


Sitten siihen arvontaan.

- Saat yhden arvan blogin puolella osallistumisesta ei-rekisteröityneenä (anonyymina) lukijana.
- Kaksi arpaa kun osallistut blogin puolella ja olet rekisteröitynyt lukija bloggerissa
- Kumpaan tahansa tapaan osallistua saat +1 arvan jos seuraat blogia instassa _nannatee (tässä tapauksessa ilmoita osallistumisessa IG-tunnus)
 
Toisin sanoen, osallistua voi vain blogin puolella, arpojen määrä riippuu siitä oletko blogin rekisteröitynyt lukija bloggerissa ja seuraatko blogia instassa.

Osallistu arvontaan näin:
- Kerro jotain terkkuja💓
- Jätä kirjallinen suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön voitosta tiedottamistarkoituksessa jos onni osuu kohdallesi (esim. Annan luvan käyttää sähköpostiosoitettani voitosta tiedottamiseen)
- Jätä toimiva sähköpostiosoitteesi ja jos seuraat instassa, IG tunnus
 
Arvonta on auki 10.10.2021 puoleen yöhön asti.

Otan voittajaan yhteyttä muutaman viikon sisällä arvonnan sulkeutumisesta ja poistan kaikki osallistumisviestit saatuani yhteyden voittajaan. Muista tarkkailla sähköpostiasi, jos en saa voittajaa kiinni viikkoon, arvon uuden voittajan!
 

Onnea arvontaan ihanat💓

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti