lauantai 13. maaliskuuta 2021

Kaksi talvi-ihon ystävää kasvoille

*saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii!
 
Nyt kun on viimainen viikko takana, halusin nostaa esille muutaman ihoa ravitsevan ja rauhoittavan tuotteen. En tiedä teistä, mutta kovat pakkaset tuovat minulle haasteita ihon kuivumisen kanssa ja joudunkin laittamaan normaalit ihonhoitotuotteeni syrjään. Tässä siis kaksi tuotetta, joihin olen enemmän ja vähemmän nojannut nyt purevien pakkasten aikaan.
 
 
Madara on luonnonkosmetiikan tuotemerkkinä sellainen, johon voi luottaa. Madara taisi olla yksi ensimmäisiä luonnonkosmetiikanmerkkejä, jotka alkoivat iskeä minuun ihan eri tavalla. Siinä missä markkinoilta löytyy paljon "vanhaa", ehkä vähän hankalastikin käytettävää luonnonkosmetiikkaa, on Madaran kootumukset usein tosi miellyttäviä ja siltä löytyy tehotuotteita erilaisiin erityistarpeisiin.
 
SOS Rich Hydra-Barrier CICA Cream* on yksi näistä erikoistuotteista. Se on luotu rauhoittamaan ja ravitsemaan stressaantunutta, kuivaa ihoa. Talven tuuliset ilmat saavat ihoni herkästi rohtumaan ja rohtunut iho reagoi nopeasti ihonhoitotuotteisiin, sillä etsinkin säännöllisesti luotettavia ja rauhoittavia hoitotuotteita. Voide sisältää rohtosammakonputkiuutetta rauhoittamaan ja ihoärsytystä lievittämään bisabololia, unohtamatta vielä ihoa suojaavia keramideja. Tuubissa on kätevä ohuempi nokka, jonka ansiosta annostelu tuntuu simppeliltä. Tuoksuakaan tässä ei ihan hirveästi ole ja tämä on piirre, jota arvostan herkemmän/kuivemman ihon tuotteissa. Kuiva ihohan on usein herkempi myös hajusteille.
 
Koostumus tässä on hieman hassu, jotenkin sitkeän voidemainen. Voide levittyykin iholle hieman kitkaisesti, ei useiden voiteiden tapaan liukkaan sulavasti. Kuvittelin jotenkin tälläisen tuotteen olevan koostumukseltaan paksumpi ja täyteläisempi, itselläni tämä onkin siis osana iltarutiinia, eikä sen ainoana tähtenä. Tässä on myös syy sille, miksi esittelen teille vielä seuraavan tuotteen. Tokihan olisin voinut tarttua suoraan täyteläisempään tuotteeseen, mutta tykkään siitä, miten CICA cream rauhoittaa omaa ihoani.


Ja sitten siihen toiseen tuotteeseen. Argan öljyhän räjähti jossain vaiheessa ihan täysin kuluttajien suosioon. Yht´äkkiä sitä näkyi joka paikassa, hiustenhoitotuotteista ihonhoitotuotteisiin. Sillä The Ordinarykin toi siitä markkinoille oman tuotteensa ja mikä sen parempaa, kun ihoa niin tehokkaasti ravitsevasta ja pehmentävästä tuotteesta saa markkinoille edullisen version. Öljy sopii ominaisuuksiensa takia mainiosti myös atooppiselle tai ikääntyvälle iholle, sillä olen itsekin tähän niin mielelläni viimeaikoina tarttunut.

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil* sopii kasvoille, vartalolle ja iholle. Tuoksua tässä ei sen suuremmin ole, joten se käy myös hajusteherkille. Pullon pipetti auttaa tarkassa annostelussa. Tuotteen monikäyttöisyys onkin toinen syy, miksi halusinkin nostaa The Ordinaryn argan öljyn esiin tässä postauksessa. Tipauta muutama tippa vartalovoiteen sekaan tuomaan lisähoitavuutta, lämmitä muutama tippa käsien välissä ja silota sähköiset hiukset tai painele kasvovoiteen päälle lukitsemaan iholle kosteutta alla olevista hoitotuotteista. Tokihan argan öljyä voi sekoittaa myös esimerkiksi hoitoveteen tai hoitovoiteeseen, näin saat itsellesi tuhdimmin hoitavan tuotteen.
 
Itse usein tipautan öljyä suoraan yövoiteen joukkoon tai painelen viimeiseksi yövoiteen päälle. Tuntuu, että lähikuukausina ihoni on ollut tosi tyytymätön ja aamuisin tuntuu tiukalta, sillä onkin ollut aika alkaa hieman kikkailla.

 
Mitä kauemmin ihonhoitoon on tutustunut, sitä paremmin on tullut selväksi, ettei ihon tarpeet ole aina samanlaiset. Usein ikääntymisen mukana iho muuttuu, mutta Suomen kaltaisessa maassa on myös hyvä muistaa vuodenaikojen vaihtelut. Kesällä ihoni rasvoittuu jonkin verran, kun taas talvella painuu herkästikin atooppisen kuivaksi.

Mikä on sinun kylmän ilman ykköstuote, mihin voit aina luottaa?


Ihanaa loppuviikkoa💓
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti