lauantai 13. helmikuuta 2021

Tunnusteltavana BeautyActin meikkipohjatuotteet

 *saatu ilmaistuote
 
 
Heii!
 
Olen nyt lähiviikkoina kirjoitellut enemmän värikosmetiikkatuotteista ja tiedättekö mitä, tämä on ollut tosi kivaa vaihtelua! On hassua, miten enemmän kynsi-innostuksen ympärille kyhätystä blogista tulikin kuin varkain ihonhoitoblogi ja nyt sitten näyttää välillä taas kiinnostavan enemmän värikosmetiikka :)
 
 
Kun KICKS Beautyn tuotteet alkoivat häipyä alennusmyyntien vauhdittamana, tuli tilalle BeautyAct. Tämä on nostanut ihmisissä esille monenlaisia tunteita, mutta hieman merkkiin tutustumalla koen BeautyActin olevan jotenkin helpommin lähestyttävä ja ulkoasultaankin jo laadukkaamman oloinen. BeautyActilla on laaja valikoima ihonhoitoa ja värikosmetiikkatuotteita, tutustelen tässä nyt ensimmäisenä merkin meikkipohjatuotteisiin. Katsotaan jos jossain vaiheessa kertoisin teille sitten hieman heidän muustakin värikosmetiikasta :)
 
Luminious Complexion Foundation* on koostumukseltaan lähes vesimäisen ohutta ja ainakin itselläni parhaiten meikkisienellä levittyvää. Meikkivoiteen peittokyky on varovaista keskiluokkaa, mutta meikkivoidetta on helppo kerrostaa jos siltä kaipaa suurempaa peittävyyttä. Pakkaus on ylellisen painava ja tykkään merkin muotokielestä, tämän jättää mielellään pöydälle näkyville. Tuotteen ominaisuudet ovat olleet todella miellyttäviä. Vaikka tämä on heleämpi meikkivoide, kuivahtaa se silti jonkin verran ihoon, jolloin kestävyyskin on jo parempi. Vaikka puhun heleästä, ei tämä ole heleä kostella tai kiiltävällä tavalla, lähinnä vain jättämällä ihon kuulaamman näköiseksi. Sillä koen, että tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen rasvaisemmallakin iholla. Olen tarttunut tähän yllättävänkin paljon lähiaikoina. Meikkivoide tuntuu todella riittoisalta ja herkemmän pumpun ansiosta sitä on helppo annostellakin vaatimattomammin. Plussaa vaaleista sävyistä, vaikkei merkin vaalein sävy olekaan minulle tarpeaksi vaalea. 01W on pohjasävyltään lähinnä persikkainen, eli ei minulle täysin nappivalinta, saan sen kuitenkin toimimaan kellertävämmän puuterin kanssa.

Mattifying Complexion Concealer* on miellyttävän peittävä ja ihoon kuivahtava peiteaine. Peiteaine tulee perinteiseen tapaan tuubissa, jossa löytyy tassullinen aplikaattori. Sävy 01C on vaalea ja vaaleanpunaiseen taittava, sillä tämä olisikin monelle näppärä peiteainesävy varsinkin silmänalusille. Kuivahtavuutensa takia en ensimmäisenä suosittelisi tätä niille, joilla silmänympärykset kärsivät kuivuudesta, mutta tämä voisi olla erinomainen kokeilu heille, jotka eivät halua kiinnittää sy-iholla olevia tuotteita. Toki, jos tätä haluaa kuivempi ihoinen kokeilla, sekoittaa peiteaineeseen sitten vaikka päivävoidetta hitusen. Ja sitten taas, jos sävy natsaa oman ihonsävyn kanssa, on nämä tälläiset kuivahtavat peitetuotteet loistavia peittämään näppyjä! Tämä oli minulle sävynä hieman tumma, mutta on harvinaista muutenkin etten joutuisi vaalentamaan meikkipohjatuotteita vaalennustipoilla.

Tämän suppean tutustumisen jälkeen herätti BeautyActin tuotteet kiinnostukseni. Koostumuksiin tutustuessa nämä olivat laadullisesti yllättäviä ja onhan näiden ulkomuotokin kaunis. Arvostan hajusteettomuutta, mielestäni meikkipohjatuotteet eivät niinkään hajusteita kaipaa.


Naureskelin viime vuoden parhaimmat-postauksessa sitä, miten viime vuosi tuntui olevan varsinainen meikkivoidevuosi. Ulos tuli useita tosi hyviä ja laadukkaita meikkivoiteita ja samaa voisin nyt sitten sanoa tämänkin kanssa. Mitähän jännää on tänä vuonna tulossa?👀

Oletko ehtinyt jo käydä näitä hypistelemässä tai oletko tilannut BeautyActilta tuotteita? Joko suosikkeja on muotoutunut?


Rentouttavaa viikonloppua💓
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Ainoastaan Kicks beautyn meikkituotteetja osa ihonhoitotuotteista taisi väistyä, edelleen voi ostaa esim itseruskettavia jotka eivät ole mihinkään (toistaiseksi) poistuneet eikä beauty actilta ainakaan vielä ole itseruskettavia tullut myyntiin. Ainakin liikkeessä myyjät jo vannovat tuotteiden nimiin ja suosittelevat tätä sillä se on oma uusi ja edullinen sarja. Vähintään sen puolesta ihonhoitotuotteet akoivat kiinnostaa kun niitä pääsi hypistelemään kerran, mutten silti vielä ole ostanut tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin tainnut vielä törmätä itseruskettaviin js ihonhoidon välineisiin Kicksin oman nimen alla :) Mielenkiintoisilta nämä uudet kyllä vaikuttavat!

      Poista