lauantai 6. helmikuuta 2021

Katsaus Clarins Palette Ombre 4 Couleurs-luomiväripaletteihin

*saatu ilmaistuote
 
 
Heii!
 
Clarinsille tuli jo syksyn tienoilla läjä uusia tuotteita ja pääsin niihin itsekin jossain kohtaa hieman tutustumaan. Halusin nostaa nämä luomiväripaletit teille esiin, koska a) onko hei vähän upeat pakkaukset! b) nämä soveltuvat niille harvemmin ja perinteisimminkin meikkaaville ja c) olen nauttinut niin kovasti Clarinsin uutuuksista ja uudistuneista tuotteista.
 
 
Syksyllä markkinoille lätkähti kuusi erilaista palettia ja kuvissa minulla on nyt niistä neljä. Alakuvassa vasemmalta oikealle paletit ovat 01 Fairy tale nude gradiation, 05 Jade gradation, 06 Midnight gradation ja 03 Flame gradation. Puuttuvat paletit ovat 02 Rosewood gradation ja 04 Brown sugar gradation.
 
01 Fairy tale* sisältää hohtavan likaisen persikan, persikkaisen mattasävyn, harmahtavaan taittavan roosan mattaisen, sekä hohtavan luumuisen sävyn.
 
05 Jade* sisältää hohtavan vihreään taittavan metallinharmaan, hohtavan likaisen pastellisevihreän, hohtavan sammaleenvihreän ja satiinisen syvänsinisen.

06 Midnight* sisältää hohtavan siniharmaan, hohtavan sinisen, satiinisen todella tummansinisen ja mattaisen mustan.

03 Flame* sisältää hohtavan shampanjaisen sävyn, mattaisen punaruskean, mattaisen tumman suklaanruskean, sekä hohtavan, ruskeaan taittavan viininpunaisen.


Nyt päästäänkin sitten siihen tärkeimpään, eli ajatuksiin paleteista. Yllätyksekseni, palateissa on jonkin verran koostumuseroja. Mattaiset ovat kaikissa erinomaisia, ne ovat pigmenttisiä ja helposti häivytettävissä. Hohtavat sävyt sen sijaan ovat omaan makuuni hieman turhan koviksi pressattuja. 
 
Hohtavia sävyjähän on pääasiassa juuri kahdenlaisia, niitä kermaisen pehmeitä ja sitten niitä tiiviimpiä. Lähes voidemaisen pehmeissä sävyissä säilyvyysongelmaa voivat tuottaa niissä käytetyt ainesosat, jotka saavat nuo ominaisuudet esiin ja mututuntumalla arvelisin, ettei tälläisiä sävyjä löydy Clarinsilta juurikin säilyvyyttä ajatellen. Sekä on hyvä huomata, ettei perinteisemmillä kosmetiikkamerkeillä usein ole tajunnanräjäyttäviä hohtavia tai niinkään trendikkäitä tuotteita, värikosmetiikassa pysytään enemmän perinteisellä, kaikille sopivalla ja turvallisella linjalla.

Hohtavat sävyt seuraavat paleteissa mielestäni aika hyvin samaa linjaa, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Fairy talen vaalein sävy on aivan kuin mosaiikkimaiseksi pressattu, jo katsellessakin mielenkiintoinen sävy. Koostumukseltaan se on hieman kuivahko ja tykkäänkin laittaa tämän alle luomivärinpohjustajan, vaikkei Clarinsin sanoin näiden palettien kanssa sitä tarvitse ainakaan kestävyyttä ajatellen. Toinen poikkeus on Flame-paletin hohtava shampanja. Tämä on koostumukseltaan selkeästi pehmeämpi ja yllättävän intensiivisestikin hohtoa tuova! Olenkin käyttänyt tätä silmien sisänurkkiin jo kymmenissä meikeissä.

Mietin, että voisin teille tänne kirjoitella meikkilookeista näillä paleteilla tehtyinä, kiinnostaisiko se?


Minun suosikkipaletikseni on muodotunut Flame ja Fairy talen mattaiset sävyt. Tykkään laadusta ja helppokäyttöisyydestä, tykkään myös siitä miten paletit on koottu sävymaailmaltaan. Minut Mignight ja Jade jätti hieman kylmäksi, mutta ainoastaan sen takia, koska ne eivät ole minulle niin tutun turvallisia sävyjä meikkiin. Tiitu taas rakastui palavasti vihreään palettiin, hänen ajatuksiaan ja kivan meikin voit kurkata täältä. Mitä googlettelin näitä kahta minulta puuttuvaa palettia, olisivat ne monelle varmasti näppäriä arkipaletteja, varsinkin Brown Sugar.

Clarinsilla on minulla erityinen paikka sydämessä. Moni kokee merkin juurikin vanhanaikaisena ja ajasta jääneenä, itse tykkään merkin ihonhoitotuotteista ja yllättävistä uutuuksista. Ja niin se vaan tuntuu Clarinskin pikkuhiljaa uudistavan yhtä sun toista, kannattaa pysyä kuulolla jos niitä eksyisi tänne blogiinkin asti sitten :)


Lämmintä viikonloppua💓
 
 
 

8 kommenttia:

  1. Nämä paletit on ihania! Näppäriä ja vaivattomasti toimivia. Laadukkaita <3 en osaa valita parasta, tykkäsin siitä sinertävästä värien puolesta mutta vihreäkin kiva. Kyllä olis kiva nähdä meikkikuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näppäriä ovat todella, sävyvalinnat on olleet tosi osuvia! Ja hei kiva kuulla, meikkikuvia siis tulossa :)

      Poista
  2. Oi ompa ihania nuo <3 Todella kauniita väriyhdistelmiä ja mikä myös paras tuo koko, koska kuin helppoa on nappaa vaikka mukaa tuollainen pikku paletti. Noista tulee muutenkin varmaan käytettyä yhdessä noita kaikki sävyjä :) Itselläni on tosi paljon isoa paletteja mistä varmaan 70% jää sävyistä käyttämättä kokonaan.
    Aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, todella helppoja napata meikkipussiin mukaan! Isoissa paleteissa on paljon vaihtoehtoja, mutta kovin käytännöllisiä ne eivät ole :)

      Poista
  3. Mä rakastan Jadea, innostuin sen myötä käyttämään uudestaan vihreän sävyjä silmämeikissä. :)

    VastaaPoista
  4. Ihania värejä, sopii hyvin tähän pakkaspäivien meininkiin =)

    VastaaPoista