lauantai 20. helmikuuta 2021

Colourpopin All I See Is Magic-paletti ja neljä meikkiä

Heii!
 
Se olisikin sitten edessä toinen paletti ja uudet meikkikuvat. Tämä on palettina jo vanhempi, taisi olla Colourpopin joulukokoelmasta jo joitain vuosia sitten. Toivon, että jollain teistä on tämä paletti tallessa, sävyt ovat nimittäin upeat. Tämä on ainoa Colourpopin palettini ja toivon, että kaikki ovat yhtä laadukkaita. Houkuttaisi nimittäin hankkia lisääkin!😩
 
 
Paletista löytyy useita eri koostumuksia niin matasta voimakkaan metallinhohtoiseen, mukana on myös yksi toisen luomivärin päällä parhaiten toimiva "topper". Voisin hieman esitellä teille näitä sävyjä, niin mielenkiintoinen setti tässä on.
 
Alapuolella olevassa kuvassa ensimmäinen rivi vasemmalta oikealle on:
Top Notch - beigeen taittava persikkainen matta
Treat Yourself - Voimakas metallinhohtoinen kultaiseen taittava valkoinen
11:11 - Topper, beige persikkainen jossa pientä hilettä, koostuu lähinnä hileestä
Now and Zen - Hieman helmiäinen pehmeän valkoinen
Go Wish - Mattainen punaruskea

Toinen rivi vasemmalta oikealle:
Pitter Potter - Mattainen tumma luumu
Wishful Thinking- Voimakkaan metallinhohtoinen sammaleenvihreä
Something Special - Metallinhohtoinen, likainen tumma luumu jossa pientä hilettä
Twinkle Toes - Likainen tummanvihreä duochrome, taittaa ruskeaan
Tinsel Town - Likainen metallinhohtoinen punaruskea

Kolmas rivi vasemmalta oikealle:
Never Never - Voimakkaan metallinhohtoinen kultainen
Imperial - Mattainen vaaleanpunaiseen taittava persikka
T-Cup - Likainen matta malva
Big Spoon - Mattainen oranssinruskea
Save It For Later - Todella tumma, mustaan taittava metallinhohtoinen likainen violetti jossa pientä hilettä
 
 
Paletti on laadussaan yllättävän tasalaatuinen, ainoat kuivemmat napit löytyy minihilettä sisältävistä sävyistä. Niidenkään kanssa en voi olla varma, onko kyse koostumuksesta vai siitä, että paletti on jo useita vuosia vanha. Mattaiset sävyt ovat todella pigmenttisiä ja varsinkin paletin kaksi voimakkaan metallinhohtoista sävyä ovat vahintäänkin vaikuttavat.

Alapuolella olevista meikeistä vasemmanpuoleisessa on käytetty luomivakoon mattaista persikkaista Top Notchia. Luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan sekä alaluomelle lisäsin mattaista likaisen malvaista T-Cupia. Liikkuvalle luomelle valitsin yksin minihileisen topperin 11:11 ja silmän sisänurkkaan vaaleaa, varovasti hohtavan Now and Zenin. 11:11 on sävynä minihileisyydessään sellainen, että se kaipaa tahmean pohjustajan, itse käytän NYXin glitterliimaa.

Oikeanpuoleisessa meikissä olen käyttänyt luomivaossa mattaisen persikkaista Top Notchia ja oranssinruskeaa mattaista Big Spoonia. Alaluomella käytin Big Spoonia ja silmän ulkonurkassa punaruskeaa Go Wishiä. Liikkuvalle luomelle lisäsin voimakkaan metallinhohtoisen kultaisen Never Neverin ja silmän sisänurkkaan kultaiseen taittavaa valkoista Treat Yourselfiä. Nämä meikit on muuten puuhattu samana päivänä, sillä tämä yhtenäinen vaatetus🙈
 

Alapuolella vasemmalla puolella sitten lähdinkin ihan eri ajatuksella tämän meikin kokoamiseen. Ymmärrän meikin "säännöt", mutta samalla uskon, että niitä voi ihan hyvin kokeilemalla rikkoa. Tämä meikki on nimittäin tehty täysin hohtavilla luomiväreillä. Levitin metallinhohtoisen kultaisen Never Neverin hieman yli liikkuvan luomen puolenvälin ja loppupätkän jatkoin metallinhohtoisella tummanvihreällä Wishful Thinkingillä luomen ulkonurkkaan asti. Minkä tahansa sävyn häivyttämisessä auttaa, kun luomen puuteroi luomivakoon asti ja sen avulla koin metallinhohtoistenkin sävyjen luomivaon yläpuolelle häivyttämisen suht koht yksinkertaisena. Tokihan häivyttämiseen voi käyttää erikseen myös erillistä häivytyssävyä, mutta se onnistuu hyvin myös puuterilla. Käytin vielä kolmantena metallinhohtoista, todella tummaa likaista violettia häivyttämään rajauksia. Silmän sisänurkkaan sujautin vaalean, maltillisesti hohtavan Now and Zenin.

Viimeinen meikki onkin simppeli. Levitin luomivakoon ja alaluomelle mattaisen, likaisen malvaisen T-Cupin. Liikkuvalle luomelle levitin ainoastaan duochromen Twinkle Toesin. Tämä sävy oli todellinen yllättäjä! Napissa sävy näyttää nimittäin lähinnä harmaaseen taittavalta vihreältä, eikä sitä arvaisi duochromeksi ollenkaan! Silmien sisänurkkiin lisäsin vielä varovaisesti hohtavan vaalean Now and Zenin.

 
Tälläiset paletit ovat juuri niitä, joista tykkään eniten. Näillä saa aikaan lukuisia eri meikkejä, ihan niistä vaatimattomammista aina todella näyttäviinkin asti. Plussaa toki on hyvä laatu ja se, että sävyt ovat helposti häivytettävissä ja kerrostettavissa.

Onko teillä tälläisiä paletteja, joilla saatte lukuisia erilaisia meikkejä aikaan? Suosituksia otetaan vastaan😉


Rentouttavaa viikonloppua💓
 
 
 
 
 


 

6 kommenttia:

  1. Todella kauniita meikkejä :) Mä tilasin viime vuonna ensimmäisen Colourpop palettini, sellasen nuden, jossa niitä sävyvä on kymmeniä. Super hyvä pigmentti ja paletti taipuu moneen. Pitäisi vaan rohkeasti käyttää niitä muitakin sävyjä, kuin aina niitä samoja :D
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Eksyinkin sun blogiin jo aiemmin instasta! Ihania nää meikkikuvat, colourpopilta mulla ei oo mitään mutta näissä näyttää tosi kivoilta ainakin sävyt ja shimmaus. Alemmista meikeistä vasemman puoleinen lemppari :) Pitää jäädä seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tässä on mun mielestä vähän erikoinen, mutta mielenkiintoinen yhdistelmä värejä!

      Poista
  3. Mulla on tää sama paletti :) Muistelisin, että oli vuoden 2017 joulukokoelmasta, mutta en ole aivan varma. Tää on kyllä tosi hyvä ja tällä saa yllättävän monipuolisesti tehtyä meikkejä :) Mulla on muutamia Colourpopin paletteja, joista suurin osa on tosi hyviä. Pari sellaista vanhempaa on vähän huonompia, mutta etenkin uudemmat paletit ovat olleet tosi hyviä ja pigmenttisiä :) Kaikki meikit ovat tosi kauniita! Etenkin tuo viimeinen, jossa on Twinkle Toesia, on aivan upea :) Täytyy varmaan itsekin kaivaa tämä paletti pitkästä aikaa käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin jotain tuollaista :) Monipuolisuus tässä on ollut aivan huikeata, saa tosiaan aikaan pikameikin tai sitten juhlavamman!

      Poista