tiistai 27. lokakuuta 2020

Huipputuote! - Gosh Metal Eyes Eyeliner

*saatu ilmaistuote

 

 Heii!

Tänään halusin jakaa teille vinkin tuotteesta, josta on tullut nopeasti minun ihan ykköslempparini, varsinkin kiireessä. Olen useita kertoja täällä blogin puolella hehkuttanut teille YSL:n vedenkestävää silmänrajauskynää ja voivotellut miten hankalaksi olen kokenut ominaisuuksiltaan samankaltaisten tuotteiden löytämisen. Myönnettäköön, Gosh ei ole YSL, mutta hitto että nämä ovat hyviä!

Gosh Metal Eyes Eyeliner* on totuttuun tapaan kynämuotoinen rajaustuote. Vedenkestävyydestään johtuen se ei minulla sotke tai valu, mutta peseytyy kuitenkin pois geeliputsarilla. Swatcheja sain kyllä ihan huolella hinkata kädestä😅 Kynät liukuvat hieman geelimäisen kynän tapaan, eikä rajauskynä tunnu ihoa repivältä tai venyttävältä. En käytä rajauskyniä silmien vesirajassa, mutta paksumpiin ja näyttävämpiin rajauksiin nämä ovat aivan ykkösiä!

Syy miksi olen näihin tykästynyt niin paljon, on näiden helppokäyttöisyys. Rajaukset saa tehtyä nopeasti ja pirtsakamman turkoosinkin takia siitä saa helposti hieman erilaisenkin. Samalla valikoimista löytyy neutraaleja sävyjä arkimeikkiin tai niille, jotka eivät välitä kirkkaammista väreistä. Sävyjen metallinhohtoisuus tuo ilmeeseen myös hieman sitä jotain ekstraa. Itsehän olen käyttänyt näitä ilman muuta silmämeikkiä (ripsaria lukuunottamatta) ja jättänyt pääestraadin rajauskynille.
 

Sitten vielä enemmän näihin sävyihin. Ensimmäisenä voisin sanoa, että toivoisin valikoimissa olevan muitakin väriläiskiä, kuin vain tuo turkoosi. Turkoosi tuntuu olevan sellainen sävy, joka herkästi löytyy eri merkkien valikoimista (tai kesäkokoelmista jne), kun taas itse olisin aivan onnessani esimerkiksi violetista tai metsänvihreästä. Kun jossain tuotteessa on hyvä koostumus, haalisi sen mielellään joka sävyssä..🙈

Sävyjä löytyy viisi ja kolme niistä ovat neutraalimpia. 001 Hematite* on musta, josta löytyy pientä hopeista hippusta. Hippuset eivät tipu tai sotke, ainostaan rajausta häivyttämällä ne alkavat hävitä. 002 Moonstone* on kylmä pronssi, kun taas 003 Tiger Eye* on lämmin pronssi. 004 Silverstone* on minulle se sävy, joka jätti minut kaikista kylmimmäksi. Kyseessä on läpikuultava, lähinnä hopeahippusista koostuva sävy, joka on itselläni pääasiallisesti käynyt silmien sisänurkkaan tuomaan varovaista valoa. Vaikka kyseessä on vähemmän pigmenttinen sävy, näyttäisi se varmasti upeammalta tummemmalla iholla, josta se erottuisi eri tavalla! 005 Turquoise* onkin sitten se kauniin syvä turkoosi, tälläisillä on helppo tuoda mihin tahansa meikkiin vähän väriä.
 

En ole varmasti ainoa, joka yrittää jatkuvalla syötöllä etsiä niitä "arjen pelastajia" ja tämä on nyt kyllä ollut minulle yksi sellainen. Meikkaan yleensä aina jos olen jonnekin lähdössä, mutta joskus ei edes huvita käydä kaivamaan luomivärejä vaan pääsee niin paljon helpommalla tekemällä nopeat, näyttävät rajaukset.

Rajauskynät löydät esimerkiksi täältä.


Lempeää viikkoa ihanat💓
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Suosittelen kokeilemaan NYXin Epic Wear Eyelinereitä. On muuten sävyjä ja ihanat koostumukset!

    VastaaPoista