tiistai 12. toukokuuta 2020

Keune Color Craving-suoravärit

*saatu ilmaistuote


Heii!

Olen törmännyt Keunen tuotteisiin aika vähän tähän asti, sillä olikin mielenkiintoista tunnustella hieman merkin suoravärejä. Hollannista lähtöisin oleva Keune on saanut alkunsa jo vuonna 1922, sillä pysähdyinkin ihmettelemään miksi en ole kuullut siitä sen enempää.


Color Craving-tuotteet ovat upeisiin "liukuvärjättyihin" tuubeihin pakattuja suoravärejä, jotka auttavat sävyttämään hiuksia ilman ammoniakkia. Pääasiallisesti tälläiset tuotteet on aina suunnattu vaalennetuille hiuksille, kyseessähän ei ole minkäänlainen kestoväri vaan hiuksen pinnalle tarttuva pigmentti, joten se näkyy parhaiten vaaleammassa hiuksessa. Tosin, tälläisillä tuotteilla voi ylläpitää nopeasti haalistuvia hiusvärejä, oli ne sitten tummuusasteeltaan mitä vain. Suoravärin sanotaan pysyvän hiuksissa 5-20 pesua, riippuen hiuslaadusta ja kunnosta.

Itsehän pidän yllä punaista hiusväriä ja tykkään kokeilla erilaisia värinylläpitotuotteita. Normaalisti käytän hoitavia värinaamioita, mutta niidenkin kanssa tykkään vaihdella vähän sävyjä - pinkillä värinaamiolla saan usein aikaan hieman tumman retiisin sävyiset hiukset, violetilla taas kylmän viininpunaiset. Perinteisesti tartun kuitenkin tummanpunaiseen.


Olenkin päässyt sitten hypistelemään merkin kolmea suoraväriä - Passionate Pinkiä*, Velvet Violetia* ja Cardinal Rediä*. Yllättävintä minulle oli, että koostumukset erosivat hieman toisistaan ja sitä yritin ensimmäisessä kuvassa havainnollistaa värejä levittämällä. Pinkki ja violetti olivat enemmän läpikuultavia ja geelimäisiä, kun taas punainen vaikutti pigmentissään voimakkaammalta. Tosin, näitähän markkinoidaan vaalennettuihin hiuksiin, silloinhan pigmentin ei tarvitse olla niin voimakasta saadakseen aikaan huomattavan muutoksen. Sillä suosikikseni tulikin Cardinal Red ja itselläni se kestää ehkä juurikin sen viitisen pesua, omat hiukseni kun ovat käsitellyt ja huokoiset.

Kokemukseni suoraväreistä ovat ristiriitaisia. Olen törmännyt niihin, jotka sotkevat koko kylppärin ja jäävät päänahkaa myöten joka paikkaan kiinni ja niihin, joiden kanssa on helpompi työskennellä. Keunen suoravärit kuuluvat tähän jälkimmäiseen. Yleensä suoravärejä ei kannata todellakaan levittää hiuksiin ilman hansikkaita sen ihoon tarraavuuden takia, mutta tämän kanssa olen usein levittänyt suoravärin ilman hanskoja. Väri saattaa napata kiinni, mutta ei niin järkyttävästi ja eniten kärsii korkeintaan kynsilakat. Suoraväreissä on mieto, hieman havaittavissa oleva tuoksu ja suosittelisin näiden perään joko hiuksiin jätettävän hoitoaineen tai ihan vain hoitoaineen, ainakin omat hiukset jäävät sen verran karheiksi.


Color Craving-suoraväreistä löytyy muuten myös todella herkullisia pastellisävyjä. Kävin juuri jokin aika sitten erään kampaajan kanssa keskustelun siitä, miten haluaisin hiukseni persikkaiseksi jos ne olisivat vaaleat, niinpä katselinkin haikeasti Keunen persikansävyistä suoraväriä.

Keunen hiustenhoitotuotteita voit kurkkailla esimerkiksi täältä ja lisätietoja merkikstä löydät täältä.


Aurinkoista viikkoa💓





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti